ZUIVERING VAN HUIS/PERSOON/SITUATIE

ZUIVERING VAN HUIS PERSOON SITUATIE

Veel mensen zijn gevoeliger, waardoor ook verstorende energieën sneller worden waargenomen. Je slaapt niet goed en hebt veel nachtmerries, je bent uitgeput, het voelt zwaar aan thuis, je voelt een aanwezigheid ook al ben je alleen thuis, je voelt een wind of daling van de temperatuur, je ondervindt uitzonderlijke blokkades op financieel vlak, relationeel vlak, gezondheidsvlak, …
Niet alleen volwassenen, maar heel vaak kinderen hebben er last van, ze durven niet op een bepaalde plaats komen of in een bepaalde kamer gaan. Ze slapen niet goed, zien aanwezigheden die niet zichtbaar zijn, …
Maar ook dieren geven soms aan dat er iets aan de hand is, een hond die geregeld blaft alsof ‘iets’ hem stoort, er iemand is die er niet hoort te zijn of hij durft niet te gaan op sommige plaatsen of kamers. De poes kan ook aangeven dat er iets niet klopt, als ze regelmatig kijkt naar iets onzichtbaar of blaast naar iemand/iets dat haar stoort, …

Wat houdt een zuivering in

De zuivering gebeurt via rituelen, die ik de dag ervoor al start. De dag zelf wordt het ritueel diepgaand en uitgebreid verdergezet. Dit kan op afstand, aan de hand van foto’s en via WhatsApp, maar liefst werk ik ter plaatse. Als het over een persoon gaat werk ik normaal in aanwezigheid van die persoon, maar indien nodig kan dit ook via WhatsApp.

Niet alleen worden verstoringen geneutraliseerd of verwijderd, entiteiten naar het Licht begeleid, andere bezwarende energieën terug naar hun bestemming gedaan, sporen gewist; in gebouwen worden ook geheugens in muren en meubels gewist en geneutraliseerd, … Daarna wordt een bescherming aangebracht rond het huis. Bovendien wordt die ‘steriele’ ruimte weer opgeladen met aangename fijne energie, afgestemd op de bewoners. Na de zuivering voelt je huis licht aan en aangenaam.
Bij de zuivering van een persoon voel je ook een lichter gevoel, een druk die weg is na de zuivering. Iedereen voelt dit wat op zijn eigen manier, naargelang wat aanwezig was van verstoring.

Gezien ik het ook belangrijk vind dat je jezelf of je eigen woonst kan proper houden, plan ik regelmatig cursussen in zuiveren van huis/persoon/situatie.

Zuivering van een huis of gebouw

Als ik een woning zuiver, zuiver ik eigenlijk de ganse eigendom. Dit wil zeggen dat ik het huis, de tuin, de garage, bijgebouwen zuiver met alle materiaal dat er zich bevindt (meubels, materiaal, …). De handelingen gebeuren zowel voor de gebouwen als voor wat zich in de grond bevindt.
Indien het een boerderij betreft zuiver ik het land ook mee.
Het spreekt voor zich dat een verstoring in een woonst invloed heeft op de bewoners ervan, daarom is het sterk aan te raden dat de personen zich ook laten zuiveren. Maar die beslissing laat ik over aan de klant.
Als je het huis wil verkopen, kan ik het extra programmeren dat het vlot mag verkocht worden.

Wat kan allemaal in aanmerking komen voor een zuivering: entiteiten, andere verstorende energieën (niet menselijke aanwezigheden), poorten en vortexen, geobiologische invloeden (aardstralen, wateraders, hartmannlijnen, currylijnen), de geschiedenis van de plaats, de energieën en emoties van vorige bewoners, …

zuivering huis gebouw

Zuivering van een persoon

zuivering-geest-spook-persoon

Personen zuiver ik apart, omdat ik bij iedereen individueel controleer welke verstoringen er aanwezig zijn. Bij elk persoon is dit anders, en dienen er andere specifieke rituelen te worden toegepast om een grondige zuivering te bekomen.
Net zoals mensen kunnen ook dieren apart gezuiverd worden.

Wat kan allemaal aan bod komen tijdens een zuivering: entiteiten, andere verstorende energieën (niet menselijke aanwezigheden), poorten en vortexen, magie, vloeken, pacten, egregoren, energieën en emoties van vroegere situaties, …

Zuivering van een bedrijf

Als ik een bedrijf zuiver, beschouw ik de ganse eigendom: het hoofdgebouw, de kantoren, de productieruimte, de opslagplaats, de bijgebouwen, de tuin, met alle materiaal dat er zich bevindt (machines, producten, vervoermiddelen, meubilair, materiaal, …). De handelingen gebeuren zowel voor de gebouwen als voor wat zich in de grond bevindt.
Ik kan ook werken aan de sfeer onder de werknemers, dat de zaak mag floreren, …

Wat kan allemaal belemmerend of benadelend zijn: entiteiten, andere verstorende energieën (niet menselijke aanwezigheden), poorten en vortexen, geobiologische invloeden (aardstralen, wateraders, hartmannlijnen, currylijnen), de geschiedenis van de plaats, de energieën en emoties van werknemers of zakenpartners, …

zuivering geesten spoken

Zuivering van een situatie

cursus zuivering van personen huizen situaties ritueel persoon

Een situatie kan zowat alles zijn wat niet een gebouw of een persoon is. Dit kan een reis zijn, een controle, een rechtszaak, problemen met/tussen personeel, het lanceren van een product, jaloezie of tegenwerking, valsheid en negativiteit, … waarbij allerlei soorten stress en verstoringen wordt weggenomen die de vlotheid van de situatie kunnen belemmeren.

Wat kan allemaal aan bod komen tijdens een zuivering: entiteiten, andere verstorende energieën (niet menselijke aanwezigheden), poorten en vortexen, magie, vloeken, pacten, egregoren, energieën en emoties van vroegere situaties, …

Een afspraak maken voor een zuivering van huis/persoon/situatie

Vooraleer ik een zuivering begin, pendel ik uit in hoeverre het onderwerp (jij, de personen, het gebouw, de situatie,…) belast zijn. Dit is gratis. Bovendien ga ik na of ik toestemming heb om tussen te komen om te zuiveren. Daarna spreken we verder af en geef ik ook de prijs door, die een vaste prijs is, om het even hoe lang ik bezig zal zijn.

Prijs: ° persoon: 100€/persoon
          ° situatie: 100€/situatie
          ° gebouw (huis of bedrijf):
                * online via Whatsapp: 400€
                * op verplaatsing (<100km of < 1uur): 450€
                * op verplaatsing (>100km of > 1uur): 500€

Contactgegevens (voor een afspraak kan u mij best opbellen):

Adres : Hansbekestraat 62 – B-8940 Wervik

Ter info

  • Mocht je interesse hebben om zelf je huis, je gezin of een situatie te zuiveren of een professionele zuivering achteraf te onderhouden, dan kan je de cursus zuivering bij mij volgen.
  • Vous pouvez visiter mon site francophone pour une purification, ou suivre un de mes stage en français.