CURSUS ZUIVERING VAN HUIS - PERSONEN - SITUATIES

Mensen worden steeds bewuster en gaan meer aanvoelen wat zich in hun huis, maar ook rondom zichzelf aanwezig is. En heel dikwijls worden we verstoord door energieën in ons of in onze omgeving.

Deze cursus is tot stand gekomen omdat ik het belangrijk vind dat je je goed en beschermd kan voelen in je eigen woning en dat je je eigen energieveld kan proper houden (en dat van je naasten) om optimaal te kunnen functioneren.

In de cursus zal je ook zien dat ook de plaats, voorwerpen, situaties je kunnen verzwakken, dus leer je die ook zuiveren en de trilling verhogen.

De aanwezigheid van storende factoren en entiteiten worden opgespoord via de pendel (je leert in de les pendelen). Via rituelen worden de storingen, negativiteit en de slechte herinneringen verwijderd, ook de (eventuele) entiteiten worden naar het licht begeleid.

De cursus

Module 1: basiscursus (2-daagse opleiding)

Gedurende deze workshop wil ik u de kennis overbrengen die mij hebben toegelaten mijn huis, mijn familie en mijzelf te harmoniseren. Als professioneel therapeut ben ik vaak geconfronteerd met psychische en energetische vervuiling met gevaarlijke gevolgen. De moeilijkheid berust in het feit dat deze storingen bijna niet te detecteren en onzichtbaar zijn (jaloezie, verwensingen, storende of onheilspellende energieën,…). Maar tegelijkertijd zijn ze zeer gevaarlijk want zij werken op ons, op verraderlijke wijze. Op een eenvoudige manier zal u leren deze vervuiling te ontdekken en ze te neutraliseren.

Deze workshop omvat o.a. :

 • Zuivering, programmatie en gebruik van de pendel
 • Pendelen van de uitstraling van objecten
 • Manier van contact nemen met energieën
 • Meditatie voor reiniging en zuivering (ook van zichzelf)
 • Bereiding van gezegend water en gezegend zout
 • Zuiveren van de persoon en de ruimte via protocollen en rituelen
 • Gebed van zuivering
 • Methode van afborstelen

Hierbij krijg je een degelijke syllabus ter ondersteuning.

Module 2: geobiologische storingen, feng shui, generationele balast (2-daagse opleiding)

Gedurende deze workshop wil ik u de verdere kennis overbrengen die mij hebben toegelaten mijn huis, mijn familie en mijzelf nog beter te harmoniseren.

De eerste dag zal je op een eenvoudige manier volgende leren :

 • Opsporen en neutraliseren of corrigeren van geobiologische storingen
  (wateraders, aardstralen, curry-lijnen, Hartmann-lijnen, kosmo-tellurische schouwen,…)
 • Controleren, neutraliseren en aanbrengen van bescherming over vortexen die in disharmonie zijn, zowel op de persoon als in het huis.
  En verklaring van de specifieke werking van deze vortexen.
 • Feng shui: leren op een eenvoudige wijze gebruik maken van de pakua om bepaalde soorten energie te versterken of aan te trekken.

De tweede dag is opgedeeld in 2 delen.

 • In de voormiddag wordt effectief toegepast wat we geleerd hebben in de vorige dagen: onder mijn toezicht controleer je en zuiver je een ander persoon, en wordt je ook gezuiverd door een andere cursist.
 • In de namiddag wordt nieuwe info gegeven omtrent het werken met de subtiele lichamen (herstelling van storingen in de subtiele lichamen) en werken aan de energetische invloeden van onze voorouders.

Ook hier krijg je voor de nieuwe info een syllabus ter ondersteuning.

°°° Om deze module te kunnen volgen, moeten de basiscursus gevolgd zijn. °°°

pakua feng shui energie
vortex
cursus zuivering spiritueel

Module 3: werken met spirituele wezens (2-daagse opleiding)

Gedurende deze workshop gaan we verder in het zuiveren van onze woning en onszelf. We leren nog op een totaal andere manier beschermen en zuiveren. De nadruk ligt in deze module op activaties van systemen en het werken met spirituele wezens die ons helpen bij dit werk. Daarom is het noodzakelijk eerst de basiscursus heldervoelend waarnemen gevolgd te hebben, om al ervaring te hebben met het communiceren met deze wezens.

We sporen veel soorten negativiteit op o.a. :

 • entiteiten,
 • vortexen,
 • magie,
 • vloeken,
 • zwarte plekken,
 • implanten,
 • pacten,
 • sluiers,
 • koepels,
 • ringen,
zuivering heldervoelen waarnemen engel spiritueel wezen

en leren een nieuwe, krachtige manier om deze te verwijderen, verplaatsen, neutraliseren in samenwerking met deze prachtige creaturen.

Er wordt veel geoefend, en je krijgt een degelijke syllabus ter ondersteuning.

°°° Om deze module te kunnen volgen, moeten de basiscursus, en de 2de module van de zuiveringscursus gevolgd zijn, evenals de basiscursus Heldervoelend waarnemen. °°°

Praktische info

Duur: elke module is een 2-daagse opleiding
Datum: Module 1
(basis): 27-28 januari 2024
               Module 2 (vervolg): 2-3 maart 2024 (basiscursus gevolgd hebben)
               Module 3 (vervolg): 4-5 mei 2024 (de 2 vorige modules gevolgd hebben + basiscursus heldervoelend waarnemen)

Tijdstip: van 9u30 tot ca. 17u

Prijs: Module 1: 230€ (syllabus, water en zout inbegrepen)
          Module 2: 230€ (syllabus inbegrepen)
          Module 3: 230€ (syllabus inbegrepen)
Prijs op verplaatsing: 250€/module (syllabus inbegrepen)

Prijzen inclusief : cursus, versnaperingen, thee, koffie, water. In Wervik is er verse soep voorzien voor ’s middags. (Lunch niet inbegrepen.)
Betaling: cash te betalen bij aanvang van de module

Adres : Hansbekestraat 62 – 8940 Wervik
               *** Deze cursus wordt ook op verplaatsing gegeven vanaf 7 personen ***

Meebrengen : Module 1: schrijfgerief, pendel (indien je die bezit), lunch
                          Module 2: je cursus, schrijfgerief, pendel, lunch
                          Module 3: je cursussen, schrijfgerief, pendel, offer, lunch

Factuur
: Facturen kunnen enkel opgemaakt worden tijdens het kwartaal waarin de cursus gegeven wordt.
                Er worden geen facturen achteraf gemaakt omwille van administratieve redenen. (zie ook algemene voorwaarden).

Ter info

 • Wil je jezelf, je huis of zaak, of een situatie professioneel laten zuiveren, dan is dit ook mogelijk.
 • Vous pouvez visiter mon site francophone pour une voyance, un soin ou un stage en français.
 • Mijn vrouw, Inge Masureel, geeft ook consulten en spirituele cursussen. Als je interesse hebt kan je een kijkje nemen op haar site.

Getuigenissen

Feedback cursus zuiveringen

Voor mij was het de eerste keer dat ik een cursus volgde bij Dominique. Ik had het geluk dat deze bij hen thuis werd gegeven en dat ik in een heel aangename groep deze kon volgen. De cursus werd prima gegeven door Dominique. Je voelt dat hij heel veel ervaring heeft en deze graag met je wil delen. Hij vertelt ook veel naast de cursus, wat ik persoonlijk wel goed vind. 

Het eerste deel van de cursus kwam wel op mij afgevlogen. Zoveel nieuwe informatie over het leven, dat moet je toch wel even verwerken… Zelf deed ik dan ook niets hiermee. Alles bleef in de kast liggen. Vooral uit angst. Dus schreef ik mij in voor het tweede deel. Hier mochten we dan onder toezicht van Dominique een persoon zuiveren. Dit gaf mij het kleine duwtje dat ik nodig had om het zelf te doen thuis. Dominique moedigde mij hier ook bij aan (waarvoor dank)!

Voor mij opende het volgen van deze cursus een hele nieuwe wereld, waarover ik zeker nog meer wil te weten komen! 

 

Lies uit Wervik

Feedback cursus zuiveringen – basismodule

De cursus zuiveren van ruimtes en personen vond ik heel interessant en vertederend. Het was heel wat informatie op twee dagen tijd maar nu wil ik rustig alles beter doorgronden en leren toepassen in de praktijk . Ik was heel blij dat ik je zaterdag zelf aan het werk heb gezien bij mij en er dringt zich al heel wat zuiveringswerk aan me op zonder dat ik erom vraag. Oefenen is de beste manier om alles te leren. Bedankt voor het delen van je kennis en wijsheid. Ik kijk al uit naar deel twee.

 

Jo D. uit Knokke

Feedback cursus zuiveringen

Ik ben nog steeds heel enthousiast over de cursus zuiveren van huizen en personen, deel I en deel II. De inhoud was ruim en volledig. Dominique deelde zijn kennis en ervaring op een klare en gestructureerde manier en is naar mijn aanvoelen heel bedreven in deze materie. Hij bouwde ons zelfvertrouwen stapsgewijs op zodat we erna onmiddellijk aan de slag konden gaan. 

Dank je wel! Het was fijn om onderwezen te worden door een echte “meester” in zijn vak.

 

Charlotte uit Soignies

Na zuivering huis en persoon

Beste Dominique, 1000x bedankt!!!
Werner is de druk kwijt die op hem hing. Hij beseft nu pas wat een kwelling dit voor hem en uiteindelijk ook voor mij geweest is. Hij zei vorige week woensdag dat hij thuis kwam en voelde dat het dak precies van zijn huis was. Zo open voelde het aan. Sedertdien is hij een ander mens, vrolijk, geduldig..
Tijdens onze zuivering hoorde ik je zeggen: zwarte plek. Zowel bij mij als bij werner. Ben vergeten te vragen wat dit betekent. We vragen het ons af. Ik kan je niet genoeg bedanken????????????

Yolanda

Feedback cursus zuiveringen

De 2-delige cursus ‘Zuivering van personen en ruimtes’ zit erop en ik kan niet anders dan lof spreken over hoe je dit aanpakt en welke belangrijke kennis je aan ons overgedragen hebt.
Vele moeilijke momenten in ons leven zijn het gevolg van blokkades die we jarenlang meesleuren en waar we geen weet van hebben. Bovendien kan de woning waarin we dagelijks al onze tijd doorbrengen zodanig ‘bevuild’ zijn dat we niet beseffen dat ook dit ons leven heel erg negatief kan beïnvloeden. Daarom is deze cursus een absolute AANRADER!
Je hebt ons op een heel eenvoudige wijze geleerd hoe we onze woning kunnen zuiveren van alle negatieve ballast en ook hoe we onszelf en onze geliefden kunnen verlossen van alle negativiteit die aan ons vastkleeft en ons leven overhoop haalt. Deze kennis is zo verrijkend en onontbeerlijk om het geluk en de overvloed in ons leven aan te trekken.

Nogmaals van harte bedankt.

 

Els uit Outer

Na zuivering

Veel mensen zijn nog onwetend..??Jij hebt meermaals mijn huis gezuiverd in verschillende vormen..+ mijn medebewoners en mijn Kindt in veiligheid gebracht die 3 klauw tekens had in zijn nek…+ dankzij mijn foto’s+infrared camera’s zag ik de schimmen van de aanwezigheid van het kwade….Jij bent echt sterk en echt…+ik nog last had van getik elke nacht..,ik jou profiel opendeed + jou telefoon klaar had&en ik jou naam uitsprak was alles gewoon weg…ze kennen jou+het was erg enorm lawaai de nacht voor je kwam naar mijn huis..ze weten wie je bent en je schrikt hen af…Dank&respect Mijn vriend…..je hebt me veel geleerd in deze,waar ik 25 jaar geleden niet in geloofde …tot wanner je het ondervindt,dan weten we wij hier niet alleen zijn…..????????

Feedback cursus zuiveringen – basismodule

Al een hele tijd liep ik met het idee om de tweedaagse basiscursus Zuivering van huizen,personen en situaties te volgen! Ik wist niet goed wat te verwachten van deze cursus maar ik had er een goed gevoel over.  Het is een intensieve cursus waarvan het eerste gedeelte vrij theoretisch is.  Dit is uiteraard goed want je moet toch weten waarover je het hebt als je aan de praktijk wilt beginnen! Alles wordt duidelijk uitgelegd en heb je vragen dan kan je die altijd stellen.  Dag twee is de praktijkdag.  Wat top is, je krijgt een uitgebreide cursus meegeleverd waarin je het volledige zuiveringsritueel duidelijk kunt volgen die trouwens een aantal keren wordt herhaald!  Later kun je dan op uw eentje het hele ritueel rustig inoefenen.  Ik heb er geen spijt van want na zo een ritueel heb je werkelijk het gevoel dat de storende entiteiten verdwenen zijn in je omgeving! Hierbij wil ik ook Inge en Dominique bedanken voor hun gastvrijheid tijdens de cursus!   

 

Catherine uit Kesselo

Feedback cursus zuiveringen

De cursus zuivering liet me kennismaken met een wereld waar ik me niet bewust van was, maar waar je dagelijks mee in aanraking komt. Soms voelde ik wel dat er van alles was, maar ging ik het algauw toeschrijven aan andere oorzaken. Door het volgen van deze cursus kan ik dit alles nu veel beter plaatsen en kijk ik anders naar de wereld om me heen. Ik ben enorm blij dat ik via de cursus zuivering deze kennis heb doorgekregen van Dominique en met de uitgebreide syllabus zelf thuis aan de slag kan. Bij Dominique en Inge word je hartelijk ontvangen en ze staan open voor al je vragen.

Helen

Na zuivering Kinderen

Dag dominique.
je hebt een paar weken geleden mijn kleinkinderen taylen en shaylee gezuiverd, ik zie verandering in het dagelijkse leven. Ze blijven aan tafel zitten om te eten .moeten maar 1 keer opstaan voor shaylee snachts zijn vrolijker .
Els

Feedback cursus zuiveringen – vervolgmodule

De vervolgcursus heeft veel zaken verduidelijkt. De herhalingsoefening vond ik zeer goed.

Het is pas na de tweede cursus dat ik voldoende inzichten heb gekregen.

Als er nog een deel 3 komt, dan zal ik er bij zijn.

Bedankt!

 

Hans uit WevelgemFeedback cursus zuiveringen – basismodule

Feedback cursus zuiveringen – vervolgmodule

Een hele boeiende en leerrijke cursus die je thuis in feite onmiddellijk zelf kan beginnen toepassen.
De volledige cursus wordt eerst theoretisch en dan met praktijkvoorbeelden uitgelegd. Ook wordt er op elkaar geoefend wat betreft de zuivering van personen wat de cursus nog intenser maakt.
Naast de zuivering van personen en woningen worden ook de WATERADERS verder uitgediept, alsook de VORTEXEN en FENG SHUI.

Een echte aanrader!

PS  De cursus is heel overzichtelijk en structureel opgesteld zodat je in het bezit komt van een heel uitgebreid naslagwerk dat je zelf ten allen tijde kan raadplegen indien nodig.

 

Veronique R. uit Ieper

Feedback cursus zuiveringen

Ik volgde recent de cursus Zuiveringen deel 3. Ik had vooraf geen verwachtingen en ging heel blij terug naar huis. Grote dank je wel aan Dominique voor het aanleren van deze toch wel unieke zuiveringstechniek en ook om ons de kans te geven om via deze weg bewust contact te voelen met de hogere spirits! Heel bijzonder!

Samya

Feedback cursus zuiveringen – basismodule

Ik ben zo blij dat ik de beslissing heb genomen om het weekend Zuivering van huizen en personen te volgen (want ik had wel twijfels en vroeg me af of dit wel iets voor mij zou zijn). Ik had de bagage nog niet van een cursus kaartleggen of pendelen, maar dit bleek niet echt noodzakelijk.
Het voelt alsof ik er nu een hele “EHBO” kit bij heb voor zowel mezelf, mijn huis en bepaalde situaties in mijn leven. Een mens wil hem dagelijks wassen en wekelijks zijn huis proper maken, maar vergeet dat er op energetisch vlak ook zoveel schoon te maken is! Ik voel me ‘sterker’ met deze informatie, een gevoel dat ik mezelf meer kan helpen en niet altijd afhankelijk ben van bepaalde mensen.
De eerste dag was heeeel veel informatie en ‘s avonds was ik heel erg moe. De tweede dag zagen we dan effectief de rituelen die bruikbaar zijn in het dagelijkse leven. Met het gezegend water en zout kun je ook zoveel doen en toepassen in je leven.
De zuivering voor mezelf en mijn huis heb ik nu wel nog niet gedaan, in het begin zal dit waarschijnlijk wel wat tijd nemen, maar ik wil het zeker toepassen!
Nogmaals bedankt voor het zeer leerrijke weekend en zeer lekkere soep 😉

 

Celine uit Ieper

Feedback cursus zuiveringen – basismodule

Degelijke verrijkende cursus met veel wijsheid en kennis. Het gaat over meer dan huizen, personen en situaties zuiveren. Je krijgt ook basisinfo over energieën. Na deze cursus kan je met de geleerde technieken meteen aan de slag gaan. 

 

Djamila

Feedback cursus zuiveringen – basismodule

Inderdaad, er is ‘veel’ meer ‘gaande’ dan we denken/zien – er bewust van zijn is de eerste troef en ermee aan de slag kunnen is super !

met dank aan Dominique.

 

Griet uit Heule