CURSUS PENTAKELS MAKEN VAN ABT JULIO

Het gebruik van een pentakel of talisman is heel oud en universeel.
Het is een item dat negatieve krachten afweert en positieve krachten versterkt.
Een pentakel beschermt de drager o.a. tegen onheil, vervloeking, gevaar en andere tegenslagen of kan anderzijds geluk, gezondheid, rijkdom, succes e.d. versterken.
Het pentakel wordt bij zich gedragen, om de hals gehangen, soms aan kleding vastgemaakt of op plaatsen aangebracht die extra bescherming nodig hebben.

Pentakel van Abt Julio

Abt Julio was een genezer-priester die leefde van 1844 tot 1912. Hij stichtte de onafhankelijke katholieke kerk in Frankrijk, nadat hij zich realiseerde dat de kerk van Rome corrupt was. Hij stond bekend om zijn exorcismes en vele genezingen.
Voor deze pentakels wordt perkament gebruikt. De pentakels van abt Julio worden gecodeerd door occulte afbeeldingen of symbolen met bijzondere eigenschappen voor specifieke situaties (zoals afbeeldingen uit de Heilige Schriften).
Een pentakel bevat niet alleen een afbeelding of symbool maar ook een gebed of spreuk, die zowel op de drager én als op het bepaald doel afgestemd is. Daarom is elke talisman persoonlijk!

Een pentakel van abt Julio is een object van bescherming op alle gebieden, maar dient ook als een katalysator voor het gebed. Er is een ontvangantenne waardoor, indien nodig, een zegen, bescherming of aanroep herhaald wordt.

Cursus

  • Hierin wordt de geschiedenis en de omstandigheden waarin deze pentakels ontstaan zijn uitgelegd.
  • De betekenis en toepassing van elk pentakel wordt overlopen met wat geschiedkundige uitleg erbij.
  • Ook de verschillende gebeden worden doorgenomen.
  • De activatie, met de nodige rituelen, wordt besproken.
  • En je maakt je eigen pentakel op het einde van de workshop.
cursus Pentakels abt Julio

Praktische info

Docent: Dominique Delaunoy

Duur: 1 weekend

Data: 13-14 april 2024
Tijdstip: van 9u30 tot  17u

Prijs: 330€  (cursus inbegrepen) (cash te betalen bij aanvang van de cursus)
                    (er wordt materiaal om het pentakel te maken tijdens de cursus ter beschikking gesteld)

Adres : Hansbekestraat 62 – 8940 Wervik 
               *** Deze cursus wordt ook op verplaatsing gegeven vanaf 7 personen ***

Meebrengen : schrijfgerief

Factuur: Facturen kunnen enkel opgemaakt worden tijdens het kwartaal waarin de cursus gegeven wordt.
                 Er worden geen facturen achteraf gemaakt omwille van administratieve redenen. (zie ook algemene voorwaarden)

Contactgegevens:

Ter info

  • Wil je een gepersonaliseerd pentakel laten maken door mij, dan is dit ook mogelijk.
  • Vous pouvez visiter mon site francophone pour une voyance, un soin ou un stage en français.
  • Mijn vrouw, Inge Masureel, geeft ook consulten en spirituele cursussen. Als je interesse hebt kan je een kijkje nemen op haar site.

Getuigenissen

Feedback pentakels

Een bijzondere cursus, zo kan je het wel noemen !  Creatief bezig zijn met spiritualiteit – ja, dat is het. In de cursus maak je een persoonsgebonden werkje, inspelend op ‘wat echt’ nodig is voor die persoon. Je verbindt dit met de energie van die persoon, dus positieve werking.
Dank om deze opleiding/evenement te realiseren.

 

Griet uit Heule

Feedback pentakels

Ik vertoefde in een héél toffe groep gelijkgezinden! Een grote hulp is dat er een cursus wordt meegeleverd, zo kun je goed volgen en aantekeningen maken wat de cursus nog beter toelicht! De Pentakels zijn mysterieus en mystiek, je hebt echt het gevoel dat het krachtig is! De docent is héél onderlegd en er is echt nagedacht over deze cursus! Men moet zeker niet kunnen tekenen, de Pentakels worden gecalqueerd, de Latijnse teksten schrijf je over, dit is echt héél ontspannend om te doen, je moet goed opletten en daardoor kun je uw gedachten uitschakelen, je voelt u “Zen”.  Als het Pentakel klaar is heb je een tevreden gevoel, een gevoel dat je uzelf of iemand anders kunt helpen of beschermen! Een extra les om een tweede Pentakel te maken had misschien nog meer voldoening gegeven denk ik persoonlijk! Deze cursus is echt een aanrader om te volgen,

 

Catherine. uit Kesselo

Feedback pentakels

Zeer interessante cursus. Een pentakel is echt krachtig en biedt hulp. Elk gezinslid heeft al een pentakel die voor hen persoonlijk toepasselijk is.

Marc V.

Feedback pentakels

Voor mij was het een eer om de cursus pentakels te volgen , Op vraag van mijn man heb ik er al een gemaakt voor hem. De afbeelding en de uitdrukking van de pentakels zijn uniek met bij elk van hen een mooi bijbels verhaal.
Bij het maken van de pentakel komt er rust over je en je denkpatroon verandert, het is alsof alles stilstaat en je er zo betrokken bij bent. Het leuke ervan is dat de pendel aangeeft welke je nodig hebt, alsook het gebed. De tarot bevestigt dit ook. Ik zelf noem mijn cursus pentakels ‘GOD zijn prentenboek’. Bedankt Dominique en Inge voor deze cursus te mogen leren en delen met mij en de andere leerlingen die het spirituele pad bewandelen.

 

Marina uit Roeselare