JIN SHIN JYUTSU - BOEK 3

Hervind uw harmonie en vitaliteit: herstellen van de energiecircuits door vingers en tenen vast te nemen

harmonie en vitaliteit jin shin jyutsu boek 1

Jin Shin Jyutsu is een sleutel om ons te harmoniseren door eenvoudige technieken toe te passen.
In deze workshop zullen we plezier hebben met onze vingers en tenen. We leren werken op onszelf op een moeiteloze manier.
Het gebruik van harmoniserende mudra’s (vingerhoudingen) is al duizenden jaren bekend in de oosterse wereld.
In de vorige eeuw bracht Jiro Murai, die op het randje van de dood stond, zichzelf wilde zuiveren en zich wilde voorbereiden op zijn grote reis, de kennis van de helende vingerhoudingen in praktijk. Door het bewust vastnemen van de vingers werd de energie in het lichaam en de ademhaling op een natuurlijke manier hersteld en werd de harmonie hervonden.
Dus door het vastnemen van een vinger of teen kunnen we veel kleine gezondheidsproblemen herstellen, zoals: weten hoe je moet werken aan gezwollen enkels, schimmels verminderen, etc.

Praktische info

Duur: 2-daagse opleiding
Datum: 16-17 nov. ’24

Tijdstip:
van 9u30 tot ca. 17u

Prijs: 230€ (boek inbegrepen) (cash te betalen bij aanvang van de cursus)
Prijzen inclusief : versnaperingen, thee, koffie, water. (Lunch niet inbegrepen.)

Meebrengen : lunchpakket schrijfgerei (kleuren) – papier – kussen – deken – dikke kousen

Adres : Hansbekestraat 62 – B-8940 Wervik  (kan ook op verplaatsing vanaf 7 personen)

Factuur: Facturen kunnen enkel opgemaakt worden tijdens het kwartaal waarin de cursus gegeven wordt.

Ter info

  • Wil je een jin shin jyutsu behandeling, dan is dit ook mogelijk.
  • Vous pouvez visiter mon site francophone pour une voyance, un soin ou un stage en français.
  • Mijn vrouw, Inge Masureel, geeft ook consulten en spirituele cursussen. Als je interesse hebt kan je een kijkje nemen op haar site.

Getuigenissen

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 3

Bij de cursus Jin Shin Jyutsu – boek 3 beginnen heel veel dingen op zijn plek te vallen voor mij. Na boek 2 ben ik voor mezelf intensief aan de gang gegaan met Jin Shin Jyutsu, wat zeer mooie resultaten geeft. Maar nu na boek 3 overzie ik het geheel een stuk beter. Boek 3 gaat niet alleen maar over een paar mudra’s, nee, in boek 3 duik je de diepte in en de mudra’s zijn daarbij een hulpmiddel.
Om die diepte in te kunnen duiken heb je een goede leraar nodig, deze heb ik gevonden in Dominique! Zijn kennis, ervaring en humor maken de 2-daagse cursus absoluut boeiend. Ook heb ik grote bewondering voor de manier waarop Dominique het grote geheel overziet en weet over te brengen.
Jin Shin Jyutsu is een heel mooie genees kunst die je mijn inziens niet zomaar uit een boek kunt leren, daarvoor heb je een gepassioneerd leraar nodig… Dank je Dominque!

 

Stefan uit Rekkem

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 2

Het was een heel  boeiende cursus. Heb er heel veel van opgestoken en ik gebruik het dagelijks. Hartelijk dank voor de boeiende lessen.

 

Martine uit Ingelmunster

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 3

De cursus was zeer interessant en leerrijk. Heel effectief en helemaal niet moeilijk om zelf toe te passen. Na enkele dagen van toepassing voelt u zich al een ander persoon. Zeker een aanrader. 

 

Christine uit Ternat

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 1

Het is een weekendje waarbij je tot rust komt, o.a. door de eenvoud waarmee de les gegeven wordt. Het begeleidend boek is begrijpelijk uitgeschreven. Thuis kan men dit zelf makkelijk uitoefenen vaak door middel van eenvoudige oefeningen. Door dagdagelijkse voorbeelden te geven in de cursus beseffen we dat we van nature uit al gebruik maken van bepaalde toepassingen van Jin shin jyutsu. Dit toont aan dat deze techniek bruikbaar en realistisch is.

 

Hilde uit Geluwe

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 2

Ik vond de cursus heel boeiend en ben erg blij dat ik de cursus bij Dominique gevolgd heb want hij steekt al zijn kennis en ervaring in het overbrengen van alle leerstof, dit maakt de cursus nog waardevoller.
Ik gebruik Jin Shin Jyutsu voor mezelf en wil het ook gaan toepassen als therapeut zodat ik mensen nog beter kan helpen. Ik ben op dit moment dagelijks aan het oefenen met Jin Shin Jyutsu en dan met name voor mijn linker oog. Deze is al lange tijd geïrriteerd (met traanoog) en regelmatig ontstoken. Het resultaat is geweldig, mijn oog is veel rustiger en ik zie elke dag een verbetering. Daarnaast oefen ik veel met de orgaanstromen uit de “Jin Shin Jyutsu bijbel” van Waldbeck.
Het is zo mooi om te voelen hoe een energieslot zich opent en daarna de energie voelt stromen. Ik ben jou heel dankbaar voor de mooie cursussen die jij geeft!! 

 

Stefan uit Rekkem

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 1

Eerst en vooral wil ik als cursist Dominique en Inge bedanken voor hun grote gastvrijheid, de koffie, thee en water met wat bij zijn gratis aangeboden en ’s middags neem je uw lunch mee maar er wordt ook soep aangeboden, geweldig!  De cursus Jin Shin Jyutsu wordt dus bij de docent thuis gegeven, wat inhoudt dat het groepje cursisten klein is! Voor deze cursus is het perfect dat het groepje niet te groot is want de cursus is enerzijds theoretisch maar ook erg praktijkgericht. Je kunt het goed op uzelf toepassen en thuis oefenen, je voelt duidelijk iets bewegen, een weldadig effect. Wat ook positief is dat de leerstof op twee volle dagen gegeven wordt, het blijft zitten, je kunt snel terug aanklampen! Begrijp je iets niet wordt het terug met hand en tand uitgelegd! Hier wordt ook een cursus meegeleverd, top! De docent werkt met een flip-over en dat maakt de theorie veel duidelijker. Binnenkort ga ik het tweede boek volgen, ik kijk er al naar uit!

P.S. Als je met de trein aankomt in Wervik wordt je afgehaald, ook daarvoor mijn dank!

 

Catherine. uit Kesselo