CURSUS BACHBLOESEMS

De levenshouding van een persoon speelt een belangrijke rol bij het ontstaan en genezen van ziekten.

Gevoelens zoals angst, overmatig zorgen maken, piekeren, eigenzinnigheid, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, trots, jaloersheid, diepe eenzaamheid, ongeduld, verdriet, enz. zijn een uiting van onbalans. Deze vormen van disharmonie kunnen leiden tot stress en/of ziektes.

Door het innemen van de harmoniserende energie van de overeenstemmende Bachbloesems, en door het ontwikkelen van de deugd die er mee overeenstemt (bijvoorbeeld dapperheid in plaats van angst, liefde in plaats van jaloezie, vertrouwen in plaats van wantrouwen, loslaten in plaats van piekeren), verdwijnt de onbalans.

De Bachbloesem-remedies richten zich niet direct op lichamelijke klachten of het voorkomen ervan. Ze hebben als doel bepaalde stemmingen en emoties die uit evenwicht zijn te neutraliseren.
Bloesems helpen inzicht te krijgen en bewust te worden.

Als de geest beter in balans is, is de kans groot dat ook het lichaam zichzelf weer op natuurlijke wijze kan herstellen, en de levenskracht en vitaliteit van de persoon toeneemt.

Bach Bloesem Remedies zijn fijnstoffelijke energieën van bepaalde bloemen en bloesems van planten die met hun specifieke trillingsfrequentie weer harmonie kunnen brengen op emotioneel vlak. Daarom wordt de keuze van de geschikte Bach bloesems gemaakt aan de hand van hoe iemand zich voelt.

Wat leer je in de cursus

  • Je leert een andere benadering van ziekte en gezondheid kennen,
  • krijgt in het kort de geschiedenis
  • daarna een uitgebreid overzicht van de 38 Bachbloesems en hun toepassingsgebieden, alsook welke archetypes ze vertegenwoordigen
  • en dan ook de praktische kant:  hoe ze toe te passen voor jezelf, je familie en vrienden.
clematis bachbloesems

Praktische info

Duur: 2 dagen
Tijdstip: van 10u – 17u

Data: momenteel niet ingepland

Prijs: 230€  (cursus inbegrepen) (cash te betalen bij aanvang van de cursus)

Adres : Hansbekestraat 62 – 8940 Wervik
*** Deze cursus wordt ook op verplaatsing gegeven vanaf 7 personen ***

Meebrengen : schrijfgerief

Factuur: Facturen kunnen enkel opgemaakt worden tijdens het kwartaal waarin de cursus gegeven wordt.
Er worden geen facturen achteraf gemaakt omwille van administratieve redenen. (zie ook algemene voorwaarden).

Ter info

  • Wil je Bachbloesems laten uitpendelen door mij, dan is dit ook mogelijk.
  • Vous pouvez visiter mon site francophone pour une voyance, un soin ou un stage en français.
  • Mijn vrouw, Inge Masureel, pendelt ook Bachbloesems uit. Als je interesse hebt kan je een kijkje nemen op haar site.

Getuigenissen

Feedback cursus Bachbloesems

De cursus BachBloesems vond ik ongelooflijk interessant. Ik heb eigenlijk nog geen enkele cursus gevolgd waarvan ik kan zeggen dat het niet de moeite was om die te volgen. De cursus die er bij hoort is echt een goed naslagwerk, maar ook de uitleg en praktische zaken die er bij worden verteld tijdens de les zijn van onschatbare waarde. Er wordt ook veel aandacht besteed aan hoe de druppels kunnen worden gebruikt en hoe je ze zelf moet samenstellen, je leert door de uitleg van de bloesems ook de verschillende archetypes van personen kennen. Een ongelooflijke meerwaarde in het begrijpen van de reacties van de mensen.

 

Christel uit Roeselare

Feedback cursus Bachbloesems

Onlangs heb ik de cursus Bachbloesems gevolgd bij Dominique.  Een héél interessante materie de Bachbloesems.  Je kunt ze in alle situaties gebruiken.  De cursus wordt op een vlotte manier gegeven met héél véél info.  Je krijgt ook een héél overzichtelijke cursus  meegeleverd bij het begin van de cursus, handig om de bijkomende info te noteren, zo heb je een combinatie van de twee.  Nog een troef is de projectie van elke Bachbloesem plus een korte samenvatting!  Onze docent, Dominique, staat open om al onze vragen te beantwoorden.  Wat zeker niet ontbreekt is  tussendoor een vleugje humor, echt tof!  De cursisten waren/zijn echt gemotiveerd en dat maakt een les ook interessant.
De locatie, in mijn geval Roeselare, is zeer ruim en aangenaam en je kan er op tijd en stond een consumptie bestellen.  Dit is over heel de lijn een succesverhaal! 

 

Catherine. uit Kesselo

Feedback cursus Bachbloesems

Een theoretische cursus die op een dynamische manier wordt gegeven door Dominique. Aan de hand van de verzorgde syllabus  wordt er bij elke bloesem voldoende tijd stilgestaan en is er steeds ruimte voor vragen of het uitwisselen van persoonlijke ervaringen. De informatie is duidelijk en bevat net genoeg uitleg. Deze cursus biedt opnieuw mooie inzichten op de menselijke persoonlijkheid en karaktertrekken (voor mij een leuke aanvulling op de cursus Numerologie). Kortom een interessante cursus om daarna zelf mee aan de slag te gaan. De Bachremedie is heel natuurlijk, eenvoudig en vooral…het werkt!

 

Sharon uit Deerlijk

Feedback cursus Bachbloesems

Ik vond het een heel boeiende cursus en heel goed gegeven door Dominique… De cursus was uitstekend en de dia-projectie was tevens super … EEN AANRADER !
Dank aan Inge en Dominique

 

Charlotte uit Frasnes-lez-buissenal 

Feedback cursus

Recent geleden volgde ik de bachbloesemcursus bij Dominique. Er was een heel aangename sfeer onder elkaar, we konden veel vragen stellen….en Dominique bleef onvermoeibaar alle vragen beantwoorden 😊  en was ook altijd te vinden voor een grapje…de cursus zelf was heel overzichtelijk en duidelijk opgebouwd, de afbeeldingen van de planten werden ook op groot scherm geprojecteerd…je voelt dat Dominique zijn cursussen met hart en ziel geeft.. momenteel volg ik de cursus ‘esotherisch pendelen’, hier is vooral de praktijk heel belangrijk en kunnen we naar hartelust oefenen, vaak ook op een ludieke manier….de groepssfeer is ook heel positief en we leren heel veel bij van elkaar…een echte aanrader dus!!

 

Veronique uit Staden