Wie ben ik

kaartleggen Dominique Delaunoy
Dominique Delaunoy

Ik ben mijn geestelijk traject begonnen tijdens een 9-jaren-durende cyclus van zware emotionele, psychische en lichamelijke ervaringen.
In deze periode vond ik het nodig om me zelf te vinden.

Ik ben mijn carrière begonnen met het bestuderen van helderziendheid via de kleine Lenormand, Tarot-kaarten, pendelen en werken met de Runen.
Daarna heb een cursus Bachbloesems gevolgd, een fantastische methode om de psyche en het emotionele te harmoniseren.

In diezelfde periode is mijn gave als healer naar boven gekomen, waarbij ik personen via mijn handen harmoniseerde. Tijdens deze ontwikkeling ben ik in contact gekomen met een methode die mij nog meer voldoening gaf : Reiki. U kan deze energie niet alleen gebruiken voor anderen, maar ook voor jezelf.
Verder practiseer ik sinds 2002 Jin Shin Jyutsu, een prachtige methode om de persoon in harmonie te brengen via 26 veiligheidszones van energie en via de meridianen. Indien gewenst kan ik bij u voor een kleine groep een gratis lezing geven als kennismaking met Jin Shin Jyutsu.

Sinds september 2000 heb ik van deze boeiende weg mijn hoofdberoep gemaakt.
Tijdens weekends kan u mij ontmoeten op paranormale beurzen in Vlaanderen, waar ik consulten geef in kaartleggen en Bachbloesems, en uitleg verschaf omtrent mijn behandelmethodes.

Ondertussen ben ik op een punt gekomen dat ik mijn kennis wil doorgeven aan geïnteresseerden, en kan u een aantal cursussen bij mij volgen, vanaf 5 personen geef ik die op verplaatsing.

Praktische info

Contactgegevens (voor een afspraak kan u mij best opbellen):

Adres : Hansbekestraat 62 – B-8940 Wervik

Ter info

  • Wil je een behandeling, dan is dit ook mogelijk.
  • Vous pouvez visiter mon site francophone pour une voyance, un soin ou un stage en français.
  • Mijn vrouw, Inge Masureel, geeft ook consulten en spirituele cursussen. Als je interesse hebt kan je een kijkje nemen op haar site.