OVERZICHT SPIRITUELE CURSUSSEN

overzicht spirituele cursussen

De spirituele cursussen die ik geef dragen bij tot meer zelfbewustzijn,
spirituele ontwikkeling, inzichten krijgen in je eigen functioneren en terug naar je kern komen.

Met de Kleine Lenormand kaarten krijg je onmiddellijk informatie in verband met de situaties in je dagelijks leven. Het unieke aan deze soort kaarten is dat het de enige is waarbij leggingen bestaan met álle 36 kaarten.
In de cursus leer je vanuit het gevoel de kaarten te leggen door contact te nemen met de afbeeldingen. Er wordt geoefend met situaties van de deelnemers  en je krijgt een degelijke syllabus mee.
Meer info: Kaartleggen Lenormand

De tarotkaarten geven ons een diepere betekenis van een situatie. Enerzijds is er een extra diepgang in de interpretatie door de archetypische afbeeldingen en de vele symbolen op deze kaarten. (In de cursus ontdekken we samen de informatie over de verborgen symbolen, die vroeger enkel toegankelijk was voor de ingewijden.)
Anderzijds zijn tarotkaarten op een typische manier ingedeeld, waardoor we bijkomende inzichten krijgen in de legging.
Meer info op Kaartleggen Tarot

Het orakel van Belline is een kaartspel dat niet ontworpen werd om gecommercialiseerd te worden. Het is pas nadat de ontwerper overleden was, dat deze kaarten het daglicht zagen. Ze zijn heel simpel en eenvoudig getekend, en geven enorm duidelijke informatie. Het typische aan deze kaarten is dat er op elke kaart (met uitzondering van 4 kaarten) een verwijzing naar een planeet is. Dit geeft ons de mogelijkheid op een andere manier boodschappen door te geven.
Meer info: Orakel van Belline

Numerologie maakt gebruik van de mystieke betekenis van de getallen. Door heel eenvoudige berekeningen aan de hand van je geboortedatum, kan je inzichten krijgen in jezelf, over je karakter, de manier waarop je in het leven staat, in welke periode je je bevindt (of bevond of zal bevinden), welke periodes geschikt zijn voor veranderingen, welk beroep bij je past, …
Ook je naam is belangrijk bij numerologie. Elke letter heeft een getalwaarde, waarmee dan ook weer berekeningen gemaakt worden. Deze geven je verder inzicht in hoe je best kan omgaan met situaties in je leven en op je levenspad, waardoor je groeit en meer in de flow van je leven kan zijn.
In deze cursus worden de getallen gelinkt aan de Tarot (Rider Waite).
Meer info: Numerologie

De pendel is een instrument waardoor we onze intuïtie beter kunnen waarnemen. Door de bewegingen van onze pendel krijgen we informatie waar we anders niet bij zouden kunnen. De pendel kan voor zoveel verschillende soorten informatie gebruikt worden. Daarom wordt in elke les totaal verschillende onderwerpen behandeld, waarbij telkens de pendel gebruikt wordt om uit te meten of waar te nemen. Er worden veel verschillende methodes aangeleerd om je energie te verhogen, te verbeteren, te harmoniseren, …
Meer info: Esoterisch pendelen

De runen zijn stenen of blokjes hout waarop bepaalde ‘tekens’ zijn aangebracht. O.a. de Vikings maakten gebruik van de rune-tekens. In deze cursus worden hun esoterische, voorspellende betekenis uitgelegd. De runen zijn een orakel van onze eigen cultuur. Door deze te werpen op een runenbord, kan je ze nog duidelijker of in een specifieker verband interpreteren.
Tijdens de cursus wordt de verborgen betekenis van elke rune verduidelijkt, en wordt er veel geoefend, ook met het runenbord.
Meer info: Orakelen met de runen

Bachbloesems zijn een ideale ondersteuning in periodes dat we over-emotioneel zijn. Het innemen ervan brengt weer harmonie. Er zijn 38 verschillende remedies, die elke een specifieke werking hebben. Hoe evenwichtiger je bent, hoe vlotter je door een proces gaat.
In de cursus wordt elke Bachbloesem aan de hand van een aangename projectie verduidelijkt. Dit zowel qua werking op de specifieke emotie als op het karakter.  Bachbloesems zijn geschikt voor kinderen, volwassenen, dieren, …
Meer info: Bachbloesems

Een pentakel is een voorwerp dat negatieve krachten afweert en positieve krachten versterkt.
Het beschermt de drager tegen onheil, vervloeking, gevaar en andere tegenslagen. Of het kan anderzijds geluk, gezondheid, rijkdom, succes enz. versterken. Tijdens de workshop wordt het ontstaan van deze pentakels uitgelegd.  Maar ook de betekenis en toepassing van elk pentakel wordt overlopen, net als de gebeden die zullen gebruikt worden. De activatie, met de nodige rituelen, wordt besproken. En je brengt dit alles in de praktijk door je eigen pentakel te maken op het einde van de workshop!
Meer info: Pentakels van abt Julio

Of het nu om je huis, je zaak, jezelf, een rechtszaak, operatie of een andere situatie gaat. Het is belangrijk te beseffen welke negatieve invloeden er kunnen spelen die alles bemoeilijken of zelfs tegenwerken. En dan natuurlijk de gepaste technieken te leren om deze te transformeren of te neutraliseren. Zo kunnen er schadelijke energieën, gedachten en emoties in het spel zijn die ons saboteren. Maar ook overledenen die niet naar het licht zijn (entiteiten/geesten) kunnen ons het leven zuur maken. Daarnaast zijn er ook doorgangen naar andere dimensies (vortexen) die ons beïnvloeden, evenals stralingen die uit de aarde komen (o.a. wateraders). De geschiedenis van je omgeving, huis, zaak,… spelen ook nog een rol, tenzij je dit al eens gezuiverd hebt. Redenen genoeg dus om deze cursus te overwegen.
Meer info: Zuivering van personen/gebouwen/situaties

Deze cursus is heel interessant, voor iedereen toegankelijk en laat ons toe om onze multidimensionale omgeving beter te begrijpen. Het heldervoelend waarnemen laat ons toe de onzichtbare wereld te ontdekken en ons nog meer bewust te zijn van onze plaats in het universum.
De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid: meten van de vibrerende energie van voedsel, plaatsen, mensen. Ook het detecteren van parasieten, blokkades, karma’s enz.  Daarnaast communiceren met onzichtbare aanwezigheden zoals onze beschermengel.
Tijdens de cursus krijg je inwijdingen waarbij je kanalen terug geopend worden. Je leert ook op een eenvoudige manier heldervoelend waar te nemen, te controleren met wie je contact hebt,  je te beschermen en je energie te verhogen. En er wordt geoefend!
Meer info: Heldervoelend waarnemen

Jin Shin Jyutsu is een heel eenvoudige methode die je gemakkelijk bij jezelf kan toepassen. Je kan er heel concrete klachten mee verhelpen door je lichaam weer te harmoniseren, regenereren en revitaliseren. Het is een prachtige aanvulling op conventionele genezingsmethoden. Je kan de symptomen van stress en angst verminderen, je energiestroom weer op gang brengen, het heft blokkades op (die leiden tot pijn), maakt een einde aan zwangerschapsmisselijkheid, helpt je te ontspannen, …
Bijv. Alleen al door de duim en de vingers elke dag één voor één enkele minuten vast te houden, worden al onze 144.000 energiefuncties geregenereerd.
Meer info: Jin Shin Jyutsu

Reiki is een Japanse term die “universele levensenergie” betekent. Het is een natuurlijke, holistische methode voor harmonisering en welzijn. Via inwijdingen van een Reiki-Meester wordt je een kanaal van energie. Je kan dit daarna bevorderen enerzijds via praktische beoefening van energie-overdracht en anderzijds via specifieke meditaties voor je spirituele ontwikkeling.
Meer info: Reiki inwijdingen

Ter info

  • Vous pouvez visiter mon site francophone pour un soin ou un stage en français.
  • Mijn vrouw , Inge Masureel, heeft ook haar eigen praktijk en geeft spirituele cursussen. Neem gerust een kijkje op haar site lotuscoaching.be.

Getuigenissen

Feedback cursus pendelen

Momenteel volg ik de cursus ‘esotherisch pendelen’, hier is vooral de praktijk heel belangrijk en kunnen we naar hartelust oefenen, vaak ook op een ludieke manier….de groepssfeer is ook heel positief en we leren heel veel bij van elkaar…een echte aanrader dus!!

 

Veronique uit Staden

Feedback cursus Tarot

Graag wil ik mededelen hoeveel plezier ik heb aan de tarotkaarten. Iedere dag leg ik een dagkaart voor mijn man en mezelf, zo hebben we een beter inzicht in onszelf en het werkt aanstekelijk.
Met dank aan Dominique voor de mooie ( en met geduld ) uiteenzetting van de cursus.

 

Chantal C.

Feedback cursus numerologie

De cursus numerologie opent tal van mogelijkheden in je leven, je kan door een simpele berekening jezelf en een ander beter leren kennen en zo, weten waarom mensen op die manier reageren. Je begrijpt ook beter hoe bepaalde jaren van je leven moeilijk waren.
De manier waarop de lesgever stap voor stap de theorie doorneemt is heel professioneel. Bedankt voor de inzichten.

 

Marie uit Sint-Denijs

Feedback cursus zuiveringen – basismodule

De cursus zuiveren van ruimtes en personen vond ik heel interessant en vertederend. Het was heel wat informatie op twee dagen tijd maar nu wil ik rustig alles beter doorgronden en leren toepassen in de praktijk . Ik was heel blij dat ik je zaterdag zelf aan het werk heb gezien bij mij en er dringt zich al heel wat zuiveringswerk aan me op zonder dat ik erom vraag. Oefenen is de beste manier om alles te leren. Bedankt voor het delen van je kennis en wijsheid. Ik kijk al uit naar deel twee.

 

Jo D. uit Knokke

Feedback cursus Lenormand

Graag wil ik meegeven dat ik de cursus Lenormand in zijn totaliteit als zeer goed heb ervaren. De inhoud van de cursus is zeer interessant en bracht me duidelijke inzichten in de kaarten bij. De lessen werden op een ontspannen manier gegeven, vragen werden duidelijk beantwoord en er was voldoende tijd om de verschillende leggingen stap voor stap te leren en te bestuderen. Bij afwezigheid tijdens een les krijg je alles wat besproken en geprojecteerd wordt via email doorgestuurd. Zo hoef je toch niks te missen. De cursus is een absolute aanrader voor allen die via de kaarten een antwoord willen vinden op verschillende levensvragen.
Dank je wel Dominique voor je harde inzet, voor je geduld en toewijding en voor alles wat ik tijdens het volgen van deze cursus mocht leren. 

 

Kathleen uit Drongen

Feedback cursus runen

De cursus runen is aangenaam om te volgen. Een mooie schriftelijke cursus, tijdens de les een goede projectie van de theorie en vlot een aangenaam gegeven. Het is ook uitermate  interessant om ook praktische oefeningen te kunnen volgen, waar theorie  aan de praktische vragen kan gekoppeld worden. We hebben een aangename en vlotte groep en iedereen kan vrijuit spreken. Wat vooral belangrijk is, is het respect voor mekaar en het bewaren van de privacy. Ik zie er telkens naar uit om naar de les te kunnen gaan. Ik hoop dat ik nog heel lang cursussen kan volgen.
bedankt aan Dominique voor de mooie momenten en het geduld.

 

Christel uit Roeselare

Feedback cursus

Recent geleden volgde ik de bachbloesemcursus bij Dominique. Er was een heel aangename sfeer onder elkaar, we konden veel vragen stellen….en Dominique bleef onvermoeibaar alle vragen beantwoorden ?  en was ook altijd te vinden voor een grapje…de cursus zelf was heel overzichtelijk en duidelijk opgebouwd, de afbeeldingen van de planten werden ook op groot scherm geprojecteerd…je voelt dat Dominique zijn cursussen met hart en ziel geeft.. momenteel volg ik de cursus ‘esotherisch pendelen’, hier is vooral de praktijk heel belangrijk en kunnen we naar hartelust oefenen, vaak ook op een ludieke manier….de groepssfeer is ook heel positief en we leren heel veel bij van elkaar…een echte aanrader dus!!

 

Veronique uit Staden

Feedback pentakels

Ik vertoefde in een héél toffe groep gelijkgezinden! Een grote hulp is dat er een cursus wordt meegeleverd, zo kun je goed volgen en aantekeningen maken wat de cursus nog beter toelicht! De Pentakels zijn mysterieus en mystiek, je hebt echt het gevoel dat het krachtig is! De docent is héél onderlegd en er is echt nagedacht over deze cursus! Men moet zeker niet kunnen tekenen, de Pentakels worden gecalqueerd, de Latijnse teksten schrijf je over, dit is echt héél ontspannend om te doen, je moet goed opletten en daardoor kun je uw gedachten uitschakelen, je voelt u “Zen”.  Als het Pentakel klaar is heb je een tevreden gevoel, een gevoel dat je uzelf of iemand anders kunt helpen of beschermen! Een extra les om een tweede Pentakel te maken had misschien nog meer voldoening gegeven denk ik persoonlijk! Deze cursus is echt een aanrader om te volgen,

 

Catherine. uit Kesselo

Feedback cursus zuiveringen

Ik volgde recent de cursus Zuiveringen deel 3. Ik had vooraf geen verwachtingen en ging heel blij terug naar huis. Grote dank je wel aan Dominique voor het aanleren van deze toch wel unieke zuiveringstechniek en ook om ons de kans te geven om via deze weg bewust contact te voelen met de hogere spirits! Heel bijzonder!

Samya

Feedback cursus zuiveringen

Ik ben nog steeds heel enthousiast over de cursus zuiveren van huizen en personen, deel I en deel II. De inhoud was ruim en volledig. Dominique deelde zijn kennis en ervaring op een klare en gestructureerde manier en is naar mijn aanvoelen heel bedreven in deze materie. Hij bouwde ons zelfvertrouwen stapsgewijs op zodat we erna onmiddellijk aan de slag konden gaan. 

Dank je wel! Het was fijn om onderwezen te worden door een echte “meester” in zijn vak.

 

Charlotte uit Soignies

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 2

Het was een heel  boeiende cursus. Heb er heel veel van opgestoken en ik gebruik het dagelijks. Hartelijk dank voor de boeiende lessen.

 

Martine uit Ingelmunster

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 1

Eerst en vooral wil ik als cursist Dominique en Inge bedanken voor hun grote gastvrijheid, de koffie, thee en water met wat bij zijn gratis aangeboden en ’s middags neem je uw lunch mee maar er wordt ook soep aangeboden, geweldig!  De cursus Jin Shin Jyutsu wordt dus bij de docent thuis gegeven, wat inhoudt dat het groepje cursisten klein is! Voor deze cursus is het perfect dat het groepje niet te groot is want de cursus is enerzijds theoretisch maar ook erg praktijkgericht. Je kunt het goed op uzelf toepassen en thuis oefenen, je voelt duidelijk iets bewegen, een weldadig effect. Wat ook positief is dat de leerstof op twee volle dagen gegeven wordt, het blijft zitten, je kunt snel terug aanklampen! Begrijp je iets niet wordt het terug met hand en tand uitgelegd! Hier wordt ook een cursus meegeleverd, top! De docent werkt met een flip-over en dat maakt de theorie veel duidelijker. Binnenkort ga ik het tweede boek volgen, ik kijk er al naar uit!

P.S. Als je met de trein aankomt in Wervik wordt je afgehaald, ook daarvoor mijn dank!

 

Catherine. uit Kesselo

Feedback cursus Lenormand

Dominique blijft steeds zichzelf, wat ik erg apprecieer.  De schriftelijke cursus was interessant en heel duidelijk. Er werden voldoende oefeningen gemaakt. Dominique, de lesgever, wou dat alles duidelijk was en dat zijn kennis de onze werd. Wil zeker nog andere cursussen volgen. 

 

Christine uit Ternat

Feedback cursus numerologie

Ik heb de cursus numerologie via de tarotkaarten heel goed ervaren. De modules waren éénvoudig en heel goed uitgelegd. Het was allemaal snel te begrijpen. De manier van les geven was heel goed gedaan. Er was ook een heel goede projectie op het scherm. Er was ook een heel goede structuur, eerst een heel goede  uitleg over de tarotkaarten, daarna was alles stuk per stuk goed uitgelegd met telkens een oefening.
Ik heb al heel veel over mijzelf ontdekt en ik heb ook genoeg informatie meegekregen om mensen te kunnen ontvangen en de berekeningen maken.

 

Marie D.

Feedback pentakels

Zeer interessante cursus. Een pentakel is echt krachtig en biedt hulp. Elk gezinslid heeft al een pentakel die voor hen persoonlijk toepasselijk is.

Marc V.

Feedback cursus numerologie

De cursus  numerologie was voor mij een ware openbaring. Het heeft zo veel verklaard van wat er in mijn leven gebeurd is en waarom bepaalde periodes in mijn leven moeilijk waren. Deze cursus brengt enorm veel inzichten en geeft antwoord op vele levensvragen. Deze kennis brengt rust, omdat je weet dat bepaalde fases in je leven slechts tijdelijk zijn en dat er nadien weer betere momenten klaar liggen. De kennis van numerologie is een echte aanrader en de manier waarop Dominique dit naar voren brengt is heel duidelijk. Ik ben hem voor deze nieuwe kennis enorm dankbaar.

Els uit Outer

Feedback cursus zuiveringen – vervolgmodule

De vervolgcursus heeft veel zaken verduidelijkt. De herhalingsoefening vond ik zeer goed.

Het is pas na de tweede cursus dat ik voldoende inzichten heb gekregen.

Als er nog een deel 3 komt, dan zal ik er bij zijn.

Bedankt!

 

Hans uit WevelgemFeedback cursus zuiveringen – basismodule

Feedback cursus Tarot

Ik was heel aangenaam verrast om in een cursus terecht te komen met heel aangename en liefdevolle mensen en een heel, sympathieke lesgever.

Dank je van harte

 

Rita V.

Na zuivering huis en persoon

Beste Dominique, 1000x bedankt!!!
Werner is de druk kwijt die op hem hing. Hij beseft nu pas wat een kwelling dit voor hem en uiteindelijk ook voor mij geweest is. Hij zei vorige week woensdag dat hij thuis kwam en voelde dat het dak precies van zijn huis was. Zo open voelde het aan. Sedertdien is hij een ander mens, vrolijk, geduldig..
Tijdens onze zuivering hoorde ik je zeggen: zwarte plek. Zowel bij mij als bij werner. Ben vergeten te vragen wat dit betekent. We vragen het ons af. Ik kan je niet genoeg bedanken????????????

Yolanda

Feedback cursus zuiveringen

De cursus zuivering liet me kennismaken met een wereld waar ik me niet bewust van was, maar waar je dagelijks mee in aanraking komt. Soms voelde ik wel dat er van alles was, maar ging ik het algauw toeschrijven aan andere oorzaken. Door het volgen van deze cursus kan ik dit alles nu veel beter plaatsen en kijk ik anders naar de wereld om me heen. Ik ben enorm blij dat ik via de cursus zuivering deze kennis heb doorgekregen van Dominique en met de uitgebreide syllabus zelf thuis aan de slag kan. Bij Dominique en Inge word je hartelijk ontvangen en ze staan open voor al je vragen.

Helen

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 3

Bij de cursus Jin Shin Jyutsu – boek 3 beginnen heel veel dingen op zijn plek te vallen voor mij. Na boek 2 ben ik voor mezelf intensief aan de gang gegaan met Jin Shin Jyutsu, wat zeer mooie resultaten geeft. Maar nu na boek 3 overzie ik het geheel een stuk beter. Boek 3 gaat niet alleen maar over een paar mudra’s, nee, in boek 3 duik je de diepte in en de mudra’s zijn daarbij een hulpmiddel.
Om die diepte in te kunnen duiken heb je een goede leraar nodig, deze heb ik gevonden in Dominique! Zijn kennis, ervaring en humor maken de 2-daagse cursus absoluut boeiend. Ook heb ik grote bewondering voor de manier waarop Dominique het grote geheel overziet en weet over te brengen.
Jin Shin Jyutsu is een heel mooie genees kunst die je mijn inziens niet zomaar uit een boek kunt leren, daarvoor heb je een gepassioneerd leraar nodig… Dank je Dominque!

 

Stefan uit Rekkem

Feedback cursus Lenormand

De cursus lenormand was voor mij zeer leerrijk. Jij legt de kaarten een voor een zeer duidelijk uit wat ze betekenen. Ook de leggingen werden stap voor stap uitgelegd.
Ik vond het ook zeer goed dat het ook via projectie was. Ik had vroeger al twee cursussen bij iemand anders gevolgd, maar wat ik bij jou nu geleerd heb, er waren dingen bij dat ik op die vorige cursussen nooit heb gezien. Ik bedank je nogmaals voor alles wat je mij geleerd hebt.

 

Brigitte uit Eeklo

Feedback cursus zuiveringen

De 2-delige cursus ‘Zuivering van personen en ruimtes’ zit erop en ik kan niet anders dan lof spreken over hoe je dit aanpakt en welke belangrijke kennis je aan ons overgedragen hebt.
Vele moeilijke momenten in ons leven zijn het gevolg van blokkades die we jarenlang meesleuren en waar we geen weet van hebben. Bovendien kan de woning waarin we dagelijks al onze tijd doorbrengen zodanig ‘bevuild’ zijn dat we niet beseffen dat ook dit ons leven heel erg negatief kan beïnvloeden. Daarom is deze cursus een absolute AANRADER!
Je hebt ons op een heel eenvoudige wijze geleerd hoe we onze woning kunnen zuiveren van alle negatieve ballast en ook hoe we onszelf en onze geliefden kunnen verlossen van alle negativiteit die aan ons vastkleeft en ons leven overhoop haalt. Deze kennis is zo verrijkend en onontbeerlijk om het geluk en de overvloed in ons leven aan te trekken.

Nogmaals van harte bedankt.

 

Els uit Outer

Feedback cursus Tarot

Ik ben super tevreden over de cursus.
Het is héél aangenaam, die te volgen, zeker met zo’n verzorgd, en nette cursus erbij, door jullie opgemaakt! Ik kende dit kaartspel (tarot) niet, maar ik probeer het dagelijks te gebruiken en hoop, met de tijd, dat ik er volledig mee overweg kan!
Aja ondertussen ben ik al ingeschreven voor de volgende cursus!
Dus het is een aanrader voor iedereen, aarzel niet en schrijf je in, en welkom in de groep !

 

Marianne C.

Feedback cursus numerologie

Onlangs heb ik de cursus numerologie via tarot gevolgd : de combinatie ‘Tarot en numerologie’ geeft direct duidelijke info over het bekomen getal/resultaat – (geen ingewikkelde theorieën/geen studie nodig..).
Numerologie is een handig en praktisch instrument – een handleiding die extra info bezorgt over diverse onderwerpen.

 

Griet uit Heule

Feedback cursus Lenormand

De cursus Lenormand was voor mezelf van begin tot einde zeer boeiend. Ik had al enige kennis van deze kaarten, maar in deze cursus wordt er echt heel diep ingegaan op de betekenis van elke kaart gebaseerd op afbeelding en medaillon. De kaarten spreken nu nog meer tot mij en ik haal er veel meer informatie uit dan voorheen. Ook de manier van lesgeven is heel aangenaam en Dominique gaat telkens tot het uiterste om zijn kennis aan elke cursist over te dragen. Dit is puur vakmanschap gebaseerd op een jarenlange ervaring en dat voel je duidelijk. Ik kijk alvast uit naar de cursus ’tarot’.

 

Els uit Outer

Feedback cursus numerologie

Het was heel leerrijk. Toffe sfeer. Op een aangename manier cursus overgebracht. Raad het iedereen aan. Dank u.

 

Anja H.

Feedback cursus Tarot

Ik volgde de Tarot-cursus bij Dominique. Een boeiende cursus die gegeven werd in een ongedwongen sfeer. Via voorbeelden en oefeningen werden we wegwijs gemaakt doorheen deze leerrijke en interessante materie.

 

Samya

Feedback cursus zuiveringen – basismodule

Degelijke verrijkende cursus met veel wijsheid en kennis. Het gaat over meer dan huizen, personen en situaties zuiveren. Je krijgt ook basisinfo over energieën. Na deze cursus kan je met de geleerde technieken meteen aan de slag gaan. 

 

Djamila

Feedback cursus Tarot

Dominique is echt gepassioneerd met zijn werk bezig en brengt dat over op zijn cursisten.
De tarotkaarten komen tot leven bij hem, hij leert je ze echt aan te voelen.
Er is een zeer goeie cursus met alle nodige info om op terug te vallen, maar de betekenis van de kaarten bleven sowieso bij mij hangen door de manier waarop Dominique dit overbrengt.
De cursus bracht mij prachtige nieuwe inzichten, ik blijf zeker verdere cursussen volgen!

 

Emmely L.

Feedback cursus Tarot

Deze cursus was boeiend van begin tot einde. Je leert niet alleen de betekenis van de kaarten, maar bekijkt de leggingen ook vanuit verschillende invalshoeken en niveaus. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en vereisen geen speciale kennis. Je krijgt dankzij de talrijke oefeningen nieuwe inzichten in jezelf en in je levensdoel. Een echte aanrader!.

 

Els uit Outer

Feedback cursus tarot en numerologie

Het is allemaal begonnen met het aanleren van de Tarot… Ik wilde de betekenis van de kaarten kennen.
Via internet ben ik terecht gekomen op de website van defakkel. Iets wat me niet zou spijten!!!

De lessen waren zeer boeiend en de kennis van onze leermeester oneindig. Na deze lessen ben ik getriggerd om nog meer te kennis op te doen.
Numerologie was de volgende stap. Deze cursus heeft enorm geboeid en kan ik toepassen in het dagelijks leven. Veel dingen bekijk ik nu met een andere invalshoek en ik moet zeggen, het maakt het leven een stuk aangenamer.

Ik kan me niet meer voorstellen om zonder al deze kennis door het leven te moeten gaan. Bedankt Dominique.
Je zal me nog tegenkomen bij één van jouw andere cursussen 😉

 

Ann S. uit Wetteren

Feedback

Wat enkele jaren geleden begon als een leuk spel, groeide uit tot een échte hobby en vooral een passie !
Ik kocht een set Tarot kaarten aan, dit bij de lokale dagbladhandelaar, met een bijgevoegde eenvoudige handleiding. Méér nog voelde ik nadien de drang om verder in de leer te gaan. De eerste stappen heb ik gezet om mij verder in deze prachtige kaarten te specialiseren, dit via het volgen van een opleiding bij een uitstekende leermeester … JIJ !!!!
Leergierig zoals ik ben, en geboeid door de mystieke bovenwereld, bleef het niet bij Tarot alleen, en dankzij jou ontdekte ik ook de kracht van de getallen via de  Numerologie  … de kracht van de ‘Belline’ …. en de pracht van ‘Lenormand’. Dagelijks blijf ik geboeid door de kaarten …. het blijft een passie …
Ik wil je bedanken, voor al hetgeen jij mij hebt geleerd, jij zorgde voor mijn spirituele groei en transformatie … een nieuwe weg werd voor mij geopend …
Dus …. 1000 maal dank …. én …. Je ziet mij zeker nog terug ! 

 

Eveline B.

Feedback cursus zuiveringen – basismodule

Al een hele tijd liep ik met het idee om de tweedaagse basiscursus Zuivering van huizen,personen en situaties te volgen! Ik wist niet goed wat te verwachten van deze cursus maar ik had er een goed gevoel over.  Het is een intensieve cursus waarvan het eerste gedeelte vrij theoretisch is.  Dit is uiteraard goed want je moet toch weten waarover je het hebt als je aan de praktijk wilt beginnen! Alles wordt duidelijk uitgelegd en heb je vragen dan kan je die altijd stellen.  Dag twee is de praktijkdag.  Wat top is, je krijgt een uitgebreide cursus meegeleverd waarin je het volledige zuiveringsritueel duidelijk kunt volgen die trouwens een aantal keren wordt herhaald!  Later kun je dan op uw eentje het hele ritueel rustig inoefenen.  Ik heb er geen spijt van want na zo een ritueel heb je werkelijk het gevoel dat de storende entiteiten verdwenen zijn in je omgeving! Hierbij wil ik ook Inge en Dominique bedanken voor hun gastvrijheid tijdens de cursus!   

 

Catherine uit Kesselo

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 1

Het is een weekendje waarbij je tot rust komt, o.a. door de eenvoud waarmee de les gegeven wordt. Het begeleidend boek is begrijpelijk uitgeschreven. Thuis kan men dit zelf makkelijk uitoefenen vaak door middel van eenvoudige oefeningen. Door dagdagelijkse voorbeelden te geven in de cursus beseffen we dat we van nature uit al gebruik maken van bepaalde toepassingen van Jin shin jyutsu. Dit toont aan dat deze techniek bruikbaar en realistisch is.

 

Hilde uit Geluwe

Feedback cursus Lenormand

Nog een dikke merci voor het delen van je uitgebreide kennis, betreffende de kleine Lenormand. Ik keek er wekelijks naar uit omdat de lessen op zo’n enthousiaste manier en aangenaam tempo werden gegeven, er was voldoende tijd om te oefenen en vragen te stellen, handig dat we de leggingen konden meevolgen op het projectiescherm en dat we per module een overzichtelijke cursus meekregen, mijn interesse is gewekt om bij jou nog meer cursussen te volgen !!!

 

Micheline uit De Klinge

Feedback cursus runen

De lessen worden op een aangename, interactieve manier gegeven.
Eerst verdiepen we ons in de theorie (je krijgt een cursus met de theorie zodat alles makkelijk bij te houden is). Tijdens de lessen kunnen er volop vragen gesteld worden. Daarna krijgen we uitgebreid de kans om te oefenen en te leren van elkaar. Dit steeds in een aangename, hechte groep. Iedereen wordt aanvaard zoals hij is, er wordt respectvol met elkaar omgegaan. Kortom, je voelt er je thuis! Zeker een aanrader en een mooie manier om bij te leren en jezelf verder te ontplooien.

 

An uit Harelbeke

Feedback cursus Lenormand

Deze cursus volgde ik ongeveer twee jaar geleden in Gent.  Ik twijfelde of ik de cursus zou volgen, achteraf gezien was het een goede beslissing want ik voel me nu veel meer in mijn kracht wanneer ik de lenormandkaarten gebruik. De opfrissing van de cursus was voor mij niet alleen een herhaling het bracht me ook weer nieuwe inzichten bij.

 

Sylvie uit Blankenberge

Feedback cursus pendelen

Ik was heel tevreden over de cursus.  Het is goed samengevat en duidelijk. Ik heb er heel veel van opgestoken.

 

Martine uit Ingelmunster

Feedback cursus Tarot

De lessen tarot kan ik alleen maar aanraden om te volgen. Ze geven je echt veel energie en je leert heel veel bij zowel over de kaarten als ook over jezelf.
Steeds krijgen we de nodige uitleg en inzichten en er is steeds tijd om vragen te stellen.
Heel aangename lessen die voorbij gevlogen zijn.
Ik kijk al uit om nog meer lessen te volgen.

 

A.V.D.H.

Feedback cursus numerologie

Ik was super tevreden over de cursus numerologie, en zéker over de bijhorende cursus, door jullie opgemaakt!  Ik ben telkens héél verwonderd, over de netheid en de overzichtelijkheid van die vele getypte bladen! Proficiat en bedankt daarvoor, daar is véél werk en energie aan vooraf gegaan!
Ik had al verschillende boeken doorgenomen numerologie, maar ik kon er eigenlijk weinig meedoen!, maar nu ik de cursus gevolgd heb, is het duidelijk geworden! Ik zal dat in de toekomst véél gebruiken.
Kben over alle cursussen die ik bij jullie volg, zéér tevreden, want ik ben al ingeschreven voor de volgende, de runen!

 

 

Marianne uit Staden

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 2

Ik vond de cursus heel boeiend en ben erg blij dat ik de cursus bij Dominique gevolgd heb want hij steekt al zijn kennis en ervaring in het overbrengen van alle leerstof, dit maakt de cursus nog waardevoller.
Ik gebruik Jin Shin Jyutsu voor mezelf en wil het ook gaan toepassen als therapeut zodat ik mensen nog beter kan helpen. Ik ben op dit moment dagelijks aan het oefenen met Jin Shin Jyutsu en dan met name voor mijn linker oog. Deze is al lange tijd geïrriteerd (met traanoog) en regelmatig ontstoken. Het resultaat is geweldig, mijn oog is veel rustiger en ik zie elke dag een verbetering. Daarnaast oefen ik veel met de orgaanstromen uit de “Jin Shin Jyutsu bijbel” van Waldbeck.
Het is zo mooi om te voelen hoe een energieslot zich opent en daarna de energie voelt stromen. Ik ben jou heel dankbaar voor de mooie cursussen die jij geeft!! 

 

Stefan uit Rekkem

Feedback

Ik volgde onlangs een cursus Tarot. Net als mijn vorige cursus die ik bij Dominique volgde (Lenormand), ben ik nu weer zeer tevreden. Je kunt echt vanaf nul beginnen of wanneer je de cursus al volgde, kun je het je zeker helpen verdiepen in het thema.

De manier van lesgeven apprecieer ik, omdat Dominique zijn vele kennis spontaan deelt (met een mooi afgewerkte syllabus) en hij meteen ook iedereen de kans biedt om zelf mee te denken en te zoeken naar de mogelijke betekenis van elke kaart.

De groep mensen waarin je terecht komt, kun je zien als ‘gelijkgestemden’. Wat het alleen maar boeiender maakt!

Het was voor mij alweer een boeiende cursus, waar ik al veel aan heb gehad en waar ik nog heel vaak naar terug grijp. Ondertussen ben ik alweer ingeschreven voor een nieuwe cursus (numerologie). 

 

Sylvie uit Blankenberge

Feedback cursus numerologie

De cursus numerologie is héél handig, je kunt het in alle omstandigheden gebruiken. Het zijn geen moeilijke berekeningen, oefening baart kunst! Het wordt héél duidelijk dankzij een uitgebreide cursus en oefenbladen (wordt meegeleverd bij aanvang van de cursus). De cursus wordt uitstekend gegeven, klaar en duidelijk. Er wordt voldoende geoefend.
Iedereen komt voldoende aan bod. Alle vragen kunnen gesteld worden. Deze cursus geeft inzicht in wat er zich afspeelt in je leven en je kunt de dingen beter plaatsen en relativeren.  Ook handig als je wilt weten of een bepaalde dag gunstig zal zijn voor jou of iemand anders  om bijvoorbeeld te huwen, operatie, feestje…
Een toffe locatie, gemakkelijk bereikbaar. Toffe cursisten.  Last but not least: een fantastische docent met veel humor 

 

Catherine uit Kesselo

Feedback cursus zuiveringen – basismodule

Inderdaad, er is ‘veel’ meer ‘gaande’ dan we denken/zien – er bewust van zijn is de eerste troef en ermee aan de slag kunnen is super !

met dank aan Dominique.

 

Griet uit Heule

Na zuivering Kinderen

Dag dominique.
je hebt een paar weken geleden mijn kleinkinderen taylen en shaylee gezuiverd, ik zie verandering in het dagelijkse leven. Ze blijven aan tafel zitten om te eten .moeten maar 1 keer opstaan voor shaylee snachts zijn vrolijker .
Els

Feedback cursus runen

Ik vond de cursus runen heel goed gegeven. We kregen een mooi overzicht van wat runen zijn, wat we ermee kunnen doen als praktisch hulpmiddel in je dagelijks leven. Het was een heel leerrijke en boeiende cursus !

 

Charlotte uit Frasnes-lez-buissenal

Feedback cursus numerologie

Een fantastische cursus die ik dagelijks toepas. Mensen staan versteld als je via de korte berekeningen al heel wat over de persoon kan vertellen. Een aanrader en Dominique doet het steeds met evenveel passie voor zijn vak. Als je eens niet aanwezig kan zijn, krijg je de voicerecording opgestuurd wat superhandig is voor de werkende mama’s!

 

Emmely uit Ingooigem

Feedback cursus numerologie

Cursus numerologie leuke cursus, totaal iets anders ook, is met de tarot. Leerrijk en goed te weten wat je allemaal uit enkele cijfers kunt halen. Leuke aanvulling op de rest!

 

Delphine uit Harelbeke

Feedback cursus zuiveringen

Voor mij was het de eerste keer dat ik een cursus volgde bij Dominique. Ik had het geluk dat deze bij hen thuis werd gegeven en dat ik in een heel aangename groep deze kon volgen. De cursus werd prima gegeven door Dominique. Je voelt dat hij heel veel ervaring heeft en deze graag met je wil delen. Hij vertelt ook veel naast de cursus, wat ik persoonlijk wel goed vind. 

Het eerste deel van de cursus kwam wel op mij afgevlogen. Zoveel nieuwe informatie over het leven, dat moet je toch wel even verwerken… Zelf deed ik dan ook niets hiermee. Alles bleef in de kast liggen. Vooral uit angst. Dus schreef ik mij in voor het tweede deel. Hier mochten we dan onder toezicht van Dominique een persoon zuiveren. Dit gaf mij het kleine duwtje dat ik nodig had om het zelf te doen thuis. Dominique moedigde mij hier ook bij aan (waarvoor dank)!

Voor mij opende het volgen van deze cursus een hele nieuwe wereld, waarover ik zeker nog meer wil te weten komen! 

 

Lies uit Wervik

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 3

De cursus was zeer interessant en leerrijk. Heel effectief en helemaal niet moeilijk om zelf toe te passen. Na enkele dagen van toepassing voelt u zich al een ander persoon. Zeker een aanrader. 

 

Christine uit Ternat

Feedback cursus tarot

De cursus Tarot Rider Waite, de Grote en Kleine Arcana die ik gedurende 2 weekends de voorbije zomer bij jullie volgde is top:
de cursus is diepgaand & intensief, er is een degelijke en gestructureerde uitleg van de theorie, er is evenzo voldoende tijd om samen oefeningen te maken.
Het cursusboek die jullie hebben samengesteld is een prachtig naslagwerk waar zowel de algemene als de gedetailleerde uitleg van elke kaart helder en overzichtelijk in beschreven staat.
De enthousiaste gedrevenheid waarmee jullie inzicht geven in de wijsheden die de Tarot te bieden heeft is inspirerend, het blijft hangen en geeft goesting om er mee verder te gaan.
Bedankt Inge en Dominique, ik raad jullie van harte aan aan iedereen die dieper wil ingaan op deze mooie materie.

Christine V. uit Brugge

Feedback cursus Tarot

Heel interessant was dat wij erop gewezen werden om vooral aandachtig de kaarten te bekijken: wat zie je?  Leren kijken dus.  En dit aangevuld met uitleg over de symboliek, met aandacht voor details.

Op die manier werk ik nog steeds met de kaarten.  Uiteraard is de syllabus een zeer welkome aanvulling.  Deze is goed gestructureerd en duidelijk opgesteld.

De oefeningen worden goed aangepakt: je leert van mekaar.

En wat zeer goed is: als je een les mist, krijg je de bespreking doorgestuurd.

Guido uit Izegem

Feedback pentakels

Voor mij was het een eer om de cursus pentakels te volgen , Op vraag van mijn man heb ik er al een gemaakt voor hem. De afbeelding en de uitdrukking van de pentakels zijn uniek met bij elk van hen een mooi bijbels verhaal.
Bij het maken van de pentakel komt er rust over je en je denkpatroon verandert, het is alsof alles stilstaat en je er zo betrokken bij bent. Het leuke ervan is dat de pendel aangeeft welke je nodig hebt, alsook het gebed. De tarot bevestigt dit ook. Ik zelf noem mijn cursus pentakels ‘GOD zijn prentenboek’. Bedankt Dominique en Inge voor deze cursus te mogen leren en delen met mij en de andere leerlingen die het spirituele pad bewandelen.

 

Marina uit Roeselare

Feedback cursus numerologie

Ik heb reeds verschillende cursussen gevolgd maar de cursus numerologie is echt een specialleke. Zeer interessant, heel begrijpelijk gegeven samen met een mooie syllabus, je kan er direct mee aan de slag en onvoorstelbaar wat je er allemaal mee kan doen, kan dagelijks en voor allerlei doelstellingen worden gebruikt, zeker aan te bevelen. Ben heel content dat ik die cursus heb gevolgd. Aangename lesgever en aangename groep. 

 

Christel C.

Feedback cursus Lenormand

Bedankt Dominique, om iedere keer opnieuw je ziel in de cursussen te steken, waardoor ze voor mezelf makkelijker te volgen zijn .
De meegegeven grote en kleine ervaringen doen het nu ook nog makkelijk onthouden.

 

Mark uit Zuienkerke

Feedback cursus numerologie

Het was een hele mooie, interessante en leerrijke cursus. Ben heel veel te weten gekomen. Heel duidelijk en goed uitgelegd door Dominique zodat het voor iedereen verstaanbaar is. De schriftelijke cursus sluit hier goed op aan en vooral ook de schema’s waar de berekeningen in gemaakt worden kunnen volgens mij niet duidelijker uitgelegd worden. De hulp van Inge bij de berekening van de schema’s van de levensweg was héél welkom en waarvoor ook dank !
Wat ik héél positief vind dat als men eens een keer een les niet kan komen de les gewoon via email kan doorgestuurd worden en men thuis in eigen tempo de les kan beluisteren en hiermee de cursus goed kan blijven opvolgen. Voor mij is dat een heel goed alternatief en in mijn geval een ideale manier om zo in mijn eigen tempo te kunnen blijven volgen.
Heel goede en aangename locatie zo kort bij het station, gemakkelijk bereikbaar. Voor mij was het ook een ideaal tijdstip wanneer de cursus gegeven werd. Het was een leuke en toffe groep met fijne mensen ! Dankjewel iedereen !

 

C. M.

Feedback cursus Lenormand

Zeer informatieve cursus, goede begeleiding, goede groep, je leert meer bij dan alleen maar cijfers en letters. Ik heb hier veel van opgestoken in ieder geval. Ik vond dit de beste cursus waar ik de meeste feeling mee had. Aanrader!

 

Delphine E.

Feedback cursus numerologie

Vooral de sfeer tijdens de cursus vond ik heel gemoedelijk en aangenaam.
Het werd zeer eenvoudig uitgelegd zodat je later, via de schriftelijke cursus die je erbij krijgt, verder kunt werken. 

 

Christine M.

Feedback cursus zuiveringen – vervolgmodule

Een hele boeiende en leerrijke cursus die je thuis in feite onmiddellijk zelf kan beginnen toepassen.
De volledige cursus wordt eerst theoretisch en dan met praktijkvoorbeelden uitgelegd. Ook wordt er op elkaar geoefend wat betreft de zuivering van personen wat de cursus nog intenser maakt.
Naast de zuivering van personen en woningen worden ook de WATERADERS verder uitgediept, alsook de VORTEXEN en FENG SHUI.

Een echte aanrader!

PS  De cursus is heel overzichtelijk en structureel opgesteld zodat je in het bezit komt van een heel uitgebreid naslagwerk dat je zelf ten allen tijde kan raadplegen indien nodig.

 

Veronique R. uit Ieper

Feedback cursus tarot

Ik heb de cursus tarot gevolgd en ik was aangenaam verrast door de manier waarop de cursus gegeven werd. Ik had geen voorkennis van de tarot en iedere les werd op een groot scherm geprojecteerd en met de grondige , maar vooral eenvoudige uitleg werd de les gegeven. Ook het feit dat we iedere les oefeningen maakten, die dan samen met de lesgever overlopen werden , maakte dat de cursus dieper ging.
Je krijgt een uitgebreide syllabus met informatie over de betekenis van de tarotkaarten in verschillende contexten en veel oefeningen. We vertrekken vanuit één specifieke kaartlegging waaraan elke cursist een eigen vraag of thema kan koppelen. Via de projectie kunnen de medecursisten de legging bekijken en oefenen om de kaarten te interpreteren. Dominique staat je met raad en daad bij om te helpen wat de kaarten je willen vertellen. Dominique is een inspirerende leraar die zijn passie met veel kennis en kunde en een scheutje humor overdraagt aan zijn studenten.

 

Cindy M. uit Knokke

Feedback pentakels

Een bijzondere cursus, zo kan je het wel noemen !  Creatief bezig zijn met spiritualiteit – ja, dat is het. In de cursus maak je een persoonsgebonden werkje, inspelend op ‘wat echt’ nodig is voor die persoon. Je verbindt dit met de energie van die persoon, dus positieve werking.
Dank om deze opleiding/evenement te realiseren.

 

Griet uit Heule

Feedback cursus zuiveringen – basismodule

Ik ben zo blij dat ik de beslissing heb genomen om het weekend Zuivering van huizen en personen te volgen (want ik had wel twijfels en vroeg me af of dit wel iets voor mij zou zijn). Ik had de bagage nog niet van een cursus kaartleggen of pendelen, maar dit bleek niet echt noodzakelijk.
Het voelt alsof ik er nu een hele “EHBO” kit bij heb voor zowel mezelf, mijn huis en bepaalde situaties in mijn leven. Een mens wil hem dagelijks wassen en wekelijks zijn huis proper maken, maar vergeet dat er op energetisch vlak ook zoveel schoon te maken is! Ik voel me ‘sterker’ met deze informatie, een gevoel dat ik mezelf meer kan helpen en niet altijd afhankelijk ben van bepaalde mensen.
De eerste dag was heeeel veel informatie en ‘s avonds was ik heel erg moe. De tweede dag zagen we dan effectief de rituelen die bruikbaar zijn in het dagelijkse leven. Met het gezegend water en zout kun je ook zoveel doen en toepassen in je leven.
De zuivering voor mezelf en mijn huis heb ik nu wel nog niet gedaan, in het begin zal dit waarschijnlijk wel wat tijd nemen, maar ik wil het zeker toepassen!
Nogmaals bedankt voor het zeer leerrijke weekend en zeer lekkere soep 😉

 

Celine uit Ieper

Feedback cursus runen

Laatst heb ik voor de tweede maal runen gevolgd. Ze blijven boeien omdat ze een antwoord geven op wat nu speelt en heel direct zijn .

 

Ingrid uit Roeselare

Feedback cursus runen

De cursus Runen is een verrijking ! Bij iedere worp sta je versteld hoe duidelijk het resultaat kan zijn.  Is perfecte aanvulling bij kaarten. En goed gebracht !!

 

Griet uit Heule