CURSUS HELDERVOELEND WAARNEMEN

Een buitenzintuiglijk potentieel binnen het bereik van iedereen

Via heldervoelende waarnemingen kunnen we de onzichtbare wereld onderzoeken, daarvoor gebruiken we ons zesde zintuig, dat iedereen heeft.

Wij kunnen de energie en trillingen van voedsel, objecten, mineralen, water, levende wezens, plaatsen, enz. testen en meten.

Het laat ons ook toe ons volledig potentieel te benutten, te begrijpen hoe we bepaalde informatie kunnen verkrijgen of hoe we kunnen communiceren met onzichtbare aanwezigheden.

Deze gave is heel interessant, is voor iedereen toegankelijk en laat ons toe om onze multidimensionale omgeving beter te begrijpen.

Sommigen van ons hebben aangeboren capaciteiten voor het gebruik van het heldervoelend waarnemen en kunnen er heel snel mee omgaan, anderen vinden de mogelijkheid tot het verkrijgen van deze vaardigheden in deze workshop.

Wat is heldervoelend waarnemen

Heldervoelend waarnemen is onderdeel van de vele subtiele mogelijkheden die mensen hebben, zoals helderziendheid, helderhorendheid, helderruiken, helderweten, heldersmaken, het derde oog, magnetisme, en vele andere.

Heldervoelend waarnemen is gewoon het feit etherisch aanwezige energie te kunnen voelen door aanraking, en deze te controleren via onze verschillende vlakken (verticaal en horizontaal).

Wij kunnen ook het etherische lichaam van onzichtbare aanwezigheden (natuurwezens, engelachtige wezens, enz.) aanraken en meten. Het is een alternatieve, meer toegankelijke en meer directe oplossing om te communiceren met de prachtige onzichtbare aanwezigheden, dan telepathie of channeling.

De natuur, onze Moeder Aarde, verwelkomt duizenden wezens die in verschillende dimensies leven en net als mensen hebben ze ook hun persoonlijkheid, en meestal zijn ze prachtig en zeer respectvol in omgang met andere wezens zoals wij.

Wat kan allemaal in aanmerking komen voor een zuivering: entiteiten, andere verstorende energieën (niet menselijke aanwezigheden), poorten en vortexen, geobiologische invloeden (aardstralen, wateraders, hartmannlijnen, currylijnen), de geschiedenis van de plaats, de energieën en emoties van vorige bewoners, …

Wat kan worden gedaan met heldervoelende waarnemingen

Het heldervoelend waarnemen opent oneindige veel mogelijkheden, het laat ons toe de onzichtbare wereld te ontdekken en laat ons nog meer bewust zijn van onze plaats in het heelal.

De mogelijkheden zijn zeer breed: meten van de vibrerende energie van voedsel, water, de woning, plaatsen, mensen, het detecteren van parasieten, blokkades, karma’s, enz.
We leren communiceren met onzichtbare aanwezigheden; onze beschermengel; het helpt ons onszelf beter te leren kennen, meer dan alleen ons fysieke lichaam; en we kunnen verder gaan met onze persoonlijke ontwikkeling als mens.

Onze wereld is veel prachtiger en magischer dan we denken en als wij de echte rol ontdekken die wij er in kunnen spelen, wordt het leven rijker en spannender.

Wat kan allemaal belemmerend of benadelend zijn: entiteiten, andere verstorende energieën (niet menselijke aanwezigheden), poorten en vortexen, geobiologische invloeden (aardstralen, wateraders, hartmannlijnen, currylijnen), de geschiedenis van de plaats, de energieën en emoties van werknemers of zakenpartners, …

De cursus

Basiscursus (2-daagse opleiding)

In deze 2-daagse leer je in het kort de verschillende velden en vlakken kennen die deel uitmaken van je aura. De nadruk ligt op het leren waarnemen van je referentievlak en het verticaal, horizontaal en lateraal vlak, gezien dit veel gebruikt wordt bij het contact maken met de Lichtwezens of om energetische waarden te meten. We activeren ook hogere en ondergrondse chakra’s. We zuiveren en activeren enkele belangrijke endocriene klieren en onze buitenzintuiglijke kanalen (zoals de kanalen van heldervoelen, helderzien, helderhoren, …) om zo optimaal mogelijk contact te kunnen leggen met de onzichtbare wereld. Verder gaan we aan de slag met onze merkabah, de torus, onze 3 vuren, de 22 punten van regeneratie om onze energie te verhogen.
We installeren enkele mudra’s om het werk op een snelle maar efficiënte en veilige manier te kunnen doen.
Er worden ook methodes en activeringscodes meegegeven om je te beschermen en te zuiveren, niet alleen tijdens het werken met gidsen e.d., maar ook om in je dagelijks leven bewuster met je energie te kunnen omgaan.

En tenslotte leer je -op een veilige manier- contact leggen met de onzichtbare wereld, in deze basiscursus is dit met je beschermengel of gids. In de procedure zijn er stappen die er voor zorgen dat je op zijn minst met een Lichtwezen contact hebt, en niet met een astraal wezen (omdat hun informatie niet betrouwbaar is) of een entiteit die (nog) niet naar het Licht is (omdat hun polariteit ons energieveld verstoort).

Tenslotte leren we ook iets creëren in de etherische wereld om ons te beschermen tegen de straling van de gsm, we zuiveren ook een voorwerp van storingen tegenover ons energieveld.

zuivering heldervoelen waarnemen engel spiritueel wezen

Extra module: Harmonisatie van de subtiele lichamen (2-daagse opleiding)

Als we ons niet goed voelen, kunnen we niet echt gelukkig zijn.
Dit kan komen door entiteiten die aan ons gehecht zijn, het aura dat gaten vertoont en waardoor we voortdurend moe zijn.  Maar ook door pijn die verschijnt van een voorwerp dat zich in het etherisch lichaam bevindt (door een situatie van in een vorig leven). We sporen chakra’s op die verstopt of geblokkeerd zijn, hierbij maken we  contact met de hoofd-, bij-, onder- en bovengrondse chakra’s.
Andere verstoringen die aan bod komen in deze cursus zijn o.a. menselijke entiteiten, niet-menselijke entiteiten zoals reptilianen (leren hoe ze te onderscheiden en hoe ze te verwijderen), insectoïden, onderaardse entiteiten, parasieten (uitwendige en inwendige), vergif (etherisch, maar ze vervuilen onze energie), cysten, … Energetische lekken sporen we op, want dit verlies van energie, vergezeld van emoties, zal astrale roofdieren aantrekken, die zich aan ons of in ons zullen vastklampen.
We leren welke soorten je kunt tegenkomen, hoe je ze kunt detecteren en op een eenvoudige manier kan neutraliseren of verwijderen.

We bekijken de theoretische kant van elk element en brengen het daarna – in tweetallen of kleine groepjes – in praktijk.
Deze cursus is voor iedereen toegankelijk, maar het is noodzakelijk om de basiscursus heldervoelend waarnemen te hebben gevolgd.

Ik ben altijd dankbaar voor de eenvoudige manier waarop we onszelf opnieuw in evenwicht kunnen brengen en ons energetisch zuiver en goed kunnen voelen.

harmonisatie van subtiele lichamen heldervoelend waarnemen

Praktische info

Duur: 2-daagse opleiding
Datum: Basiscurus: 6-7 juli 2024  en 26-27 okt. 2024
               Harmonisatie subtiele lichamen: 28-29 sept. 2024 (basiscursus gevolgd hebben)
Tijdstip:
van 9u30 tot ca. 17u

Prijs: 230€ /weekend (cursus inbegrepen) (cash te betalen bij aanvang van de cursus)
Prijzen inclusief : cursus, versnaperingen, thee, koffie, water. (Lunch niet inbegrepen.)

Adres : Hansbekestraat 62 – B-8940 Wervik 
               *** Deze cursus wordt ook op verplaatsing gegeven vanaf 7 personen ***

Meebrengen : schrijfgerief, lunch
Factuur
: Facturen kunnen enkel opgemaakt worden tijdens het kwartaal waarin de cursus gegeven wordt.
                Er worden geen facturen achteraf gemaakt omwille van administratieve redenen. (zie ook algemene voorwaarden).

Contactgegevens:

Dominique Delaunoy
Telefoon : 056/31.47.01
Gsm : 0486/32.39.43
e-mail: info.defakkel@gmail.com

Ter info

  • Vous pouvez visiter mon site francophone pour une voyance, un soin ou un stage en français.
  • Mijn vrouw, Inge Masureel, geeft ook consulten en spirituele cursussen. Als je interesse hebt kan je een kijkje nemen op haar site.

Getuigenissen

Feedback cursus heldervoelend waarnemen

de cursus heldervoelend waarnemen is een unieke kans om naar een hogere trilling te evolueren. Een degelijke opleiding voorzien van de nodige tools die mits persoonlijke oefening de connectie met de spirits veel intenser maakt. Het heeft me absoluut vooruitgeholpen.

B. uit Anzegem

Feedback cursus heldervoelend waarnemen

De cursus heldervoelend waarnemen is als een nieuwe dimensie die zich opent  :  stap voor stap wordt er verbinding gemaakt tussen het voelbare/zichtbare en het waarneembare – geleidelijk kunnen we ons openstellen om signalen waar te nemen.
Nooit gedacht dat er door activatie van bepaalde kanalen we dichter kunnen komen bij het ontwikkelen van die vaardigheden : ‘Heldervoelend  waarnemen’.. ! ja zeker een aanrader.

Griet M. uit Heule

Feedback cursus heldervoelend waarnemen

Ik vond de cursus ‘heldervoelend waarnemen’ een enorme openbaring. Deze kennis vind je nergens anders dan bij jullie. De energie tijdens deze cursus brengt je naar  andere werelden waarvan ik niet wist dat ik daar toegang tot had. Ik ben ook superblij dat ik één van mijn hoofdgidsen heb leren kennen. Er moet nog één en ander bezinken op dit moment, maar ik kijk alvast uit naar het vervolg op deze cursus.

 

Els M. uit Outer