JIN SHIN JYUTSU - HARMONISERINGSMETHODE

jin shin jyutsu healing

Jin shin jyutsu is een krachtige healingsmethode waarbij de energiestroom weer in evenwicht wordt gebracht. Dit bevordert zowel de gezondheid als het welzijn van de persoon.
De methode is van toepassing ter preventie, ter ondersteuning of om op peil te houden van het welzijn, of als herstel en remedie bij ongemakken en klachten.
Jin shin jyutsu werkt niet zozeer symptomatisch, maar gaat naar de oorzaak, om zo een diepgaande genezingsproces mogelijk te maken. Dit gaat dikwijls terug naar emotionele of energetische verwondingen die soms kunnen leiden tot fysieke klachten en kwalen.
De energie begint terug te stromen door contact te nemen met bepaalde plaatsen op de energiebanen, het gaat hier om lichte aanrakingen. Dit gebeurt door verbinding te maken met die zones in een bepaalde volgorde, waarbij de ene hand na de andere naar een volgende positie wordt verplaatst, langs gebieden in het lichaam waar spanning aanwezig is.
De behandelingen leiden niet alleen tot vermindering van pijn, fysieke en energetische blokkades, maar ook tot verlaging van stress, meer evenwicht en vitaliteit, behoud en herstel van een optimale gezondheid, bevordering van de energetische stroom in het lichaam, …

Behandeling

De persoon ligt op de rug op de tafel, volledig gekleed. Jin Shin Jyutsu werkt door kleding, dekens, zelfs door gips heen.
Er zijn geen contra-indicaties, zodat mensen die een medische behandeling ondergaan dit kunnen gebruiken als een prachtige ondersteuning voor het lichaam en om de geest en emoties te kalmeren.
Het is ook veilig voor zwangere vrouwen, baby’s, kinderen, ouderen en zieken.

Praktische info

Hoe: op afstand via foto
Duur: ongeveer 1 uur
Prijs
: 65€ voor een sessie

Contactgegevens (voor een afspraak kan u mij best opbellen):

Adres : Hansbekestraat 62 – B-8940 Wervik

Ter info

  • Heb je interesse om Jin shin jyutsu bij jezelf toe te passen? Dat kan, wij geven regelmatig workshops Jin shin jyutsu.
  • Vous pouvez visiter mon site francophone pour un soin ou un stage en français.
  • Mijn vrouw, Inge Masureel, geeft ook energetische behandelingen. Als je interesse hebt kan je een kijkje nemen op haar site.