JIN SHIN JYUTSU - BOEK 2

De harmoniserende sloten van het lichaam ontdekken

jin shin jyutsu boek 2

Jin Shin Jyutsu is een ideale manier om te ontdekken hoe je het lichaam op een harmonieuze manier kan openen. (Jin Shin Jyutsu boek 2 kan ook als eerste workshop gevolgd worden.)
Met behulp van de 26 veiligheidssloten die zich langs de energiebanen van ons lichaam bevinden, hebben we de mogelijkheid om de natuurlijke energiestroom van het lichaam te herstellen, waardoor de oorzaken van ongemak en pijn, zowel fysiek als emotioneel, worden geëlimineerd.
Deze toepassing brengt evenwicht in het energiesysteem van het lichaam, bevordert de gezondheid en versterkt de eigen zelf-genezingskracht. Door deze methode toe te passen word je opnieuw (of nogmaals) bewust van de innerlijke wijsheid van je lichaam en leer je de boodschap te verstaan en te gebruiken om de balans weer terug te vinden.
Er is geen behoefte aan een bijzondere gave, eenvoudige kennis en bewustwording is voldoende. Je bent je eigen genezer en het lichaam heeft alle nodige vaardigheden om zichzelf te kunnen helen en harmoniseren. We zijn nu in tijden waarin we mogen ophouden afhankelijk te zijn van anderen om onze harmonie en ons welzijn te terug te vinden of te bevorderen.
Deze workshop is een aanvulling voor mensen die Reiki uitoefenen, om inzicht te hebben op de effecten van de handposities tijdens de behandeling (op zichzelf of op anderen).

De workshop

In deze 2-daagse zal je één voor één de harmoniserende sloten van je lichaam ontdekken en openen.
Het hoe, waar en waarom van de zones en hun multi-dimensionale functies leren kennen; waarnemen hoe het voelt als ze op slot zitten, en met een paar oefeningen ervaren hoe het lichaam reageert als ze geopend worden.
Deze workshop is toegankelijk voor iedereen. Er is geen voorkennis nodig om deze kunst te beoefenen en te begrijpen.
U hoeft alleen maar uw handen op bepaalde gebieden (Energiebesparende Sloten) van het lichaam te plaatsen of gewoon een vinger vast te houden.
Het is een eenvoudige en krachtige methode voor zij die stress of gezondheidsproblemen hebben. De kunst kan ook regelmatig aangewend worden om dagelijkse spanningen en klachten te verminderen.
Er is geen bepaalde volgorde om de boeken te volgen. Ze behandelen elk aparte thema’s.

jin shin jyutsu - boek 2

Praktische info

Duur: 2-daagse opleiding
Datum: 5-6 okt. ’24

Tijdstip:
van 9u30 tot ca. 17u

Prijs: 230€ (cursus inbegrepen) (cash te betalen bij aanvang van de cursus)
Prijzen inclusief : cursus, versnaperingen, thee, koffie, water. (Lunch niet inbegrepen.)

Meebrengen : lunchpakket schrijfgerei (kleuren)

Adres : Hansbekestraat 62 – B-8940 Wervik  (kan ook op verplaatsing vanaf 7 personen)

Factuur: Facturen kunnen enkel opgemaakt worden tijdens het kwartaal waarin de cursus gegeven wordt.

Ter info

  • Wil je een jin shin jyutsu behandeling, dan is dit ook mogelijk.
  • Vous pouvez visiter mon site francophone pour une voyance, un soin ou un stage en français.
  • Mijn vrouw, Inge Masureel, geeft ook consulten en spirituele cursussen. Als je interesse hebt kan je een kijkje nemen op haar site.

Getuigenissen

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 1

Het is een weekendje waarbij je tot rust komt, o.a. door de eenvoud waarmee de les gegeven wordt. Het begeleidend boek is begrijpelijk uitgeschreven. Thuis kan men dit zelf makkelijk uitoefenen vaak door middel van eenvoudige oefeningen. Door dagdagelijkse voorbeelden te geven in de cursus beseffen we dat we van nature uit al gebruik maken van bepaalde toepassingen van Jin shin jyutsu. Dit toont aan dat deze techniek bruikbaar en realistisch is.

 

Hilde uit Geluwe

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 3

De cursus was zeer interessant en leerrijk. Heel effectief en helemaal niet moeilijk om zelf toe te passen. Na enkele dagen van toepassing voelt u zich al een ander persoon. Zeker een aanrader. 

 

Christine uit Ternat

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 2

Het was een heel  boeiende cursus. Heb er heel veel van opgestoken en ik gebruik het dagelijks. Hartelijk dank voor de boeiende lessen.

 

Martine uit Ingelmunster

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 1

Eerst en vooral wil ik als cursist Dominique en Inge bedanken voor hun grote gastvrijheid, de koffie, thee en water met wat bij zijn gratis aangeboden en ’s middags neem je uw lunch mee maar er wordt ook soep aangeboden, geweldig!  De cursus Jin Shin Jyutsu wordt dus bij de docent thuis gegeven, wat inhoudt dat het groepje cursisten klein is! Voor deze cursus is het perfect dat het groepje niet te groot is want de cursus is enerzijds theoretisch maar ook erg praktijkgericht. Je kunt het goed op uzelf toepassen en thuis oefenen, je voelt duidelijk iets bewegen, een weldadig effect. Wat ook positief is dat de leerstof op twee volle dagen gegeven wordt, het blijft zitten, je kunt snel terug aanklampen! Begrijp je iets niet wordt het terug met hand en tand uitgelegd! Hier wordt ook een cursus meegeleverd, top! De docent werkt met een flip-over en dat maakt de theorie veel duidelijker. Binnenkort ga ik het tweede boek volgen, ik kijk er al naar uit!

P.S. Als je met de trein aankomt in Wervik wordt je afgehaald, ook daarvoor mijn dank!

 

Catherine. uit Kesselo

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 2

Ik vond de cursus heel boeiend en ben erg blij dat ik de cursus bij Dominique gevolgd heb want hij steekt al zijn kennis en ervaring in het overbrengen van alle leerstof, dit maakt de cursus nog waardevoller.
Ik gebruik Jin Shin Jyutsu voor mezelf en wil het ook gaan toepassen als therapeut zodat ik mensen nog beter kan helpen. Ik ben op dit moment dagelijks aan het oefenen met Jin Shin Jyutsu en dan met name voor mijn linker oog. Deze is al lange tijd geïrriteerd (met traanoog) en regelmatig ontstoken. Het resultaat is geweldig, mijn oog is veel rustiger en ik zie elke dag een verbetering. Daarnaast oefen ik veel met de orgaanstromen uit de “Jin Shin Jyutsu bijbel” van Waldbeck.
Het is zo mooi om te voelen hoe een energieslot zich opent en daarna de energie voelt stromen. Ik ben jou heel dankbaar voor de mooie cursussen die jij geeft!! 

 

Stefan uit Rekkem

Feedback Jin Shin Jyutsu – boek 3

Bij de cursus Jin Shin Jyutsu – boek 3 beginnen heel veel dingen op zijn plek te vallen voor mij. Na boek 2 ben ik voor mezelf intensief aan de gang gegaan met Jin Shin Jyutsu, wat zeer mooie resultaten geeft. Maar nu na boek 3 overzie ik het geheel een stuk beter. Boek 3 gaat niet alleen maar over een paar mudra’s, nee, in boek 3 duik je de diepte in en de mudra’s zijn daarbij een hulpmiddel.
Om die diepte in te kunnen duiken heb je een goede leraar nodig, deze heb ik gevonden in Dominique! Zijn kennis, ervaring en humor maken de 2-daagse cursus absoluut boeiend. Ook heb ik grote bewondering voor de manier waarop Dominique het grote geheel overziet en weet over te brengen.
Jin Shin Jyutsu is een heel mooie genees kunst die je mijn inziens niet zomaar uit een boek kunt leren, daarvoor heb je een gepassioneerd leraar nodig… Dank je Dominque!

 

Stefan uit Rekkem