REIKI INWIJDINGEN

reiki inwijdingen reiki behandelingen

Via de inwijdingen wordt je terug geconnecteerd met de bron van universele energie. De initiaties verhogen uw trillingsniveau en geven u helingscapaciteiten die onmiddellijk kunnen toegepast worden. Je wordt een energetisch kanaal waardoor de Reiki-energie stroomt. Je bent dan in staat om een onbeperkte hoeveelheid “levenskracht energie” aan te boren om de gezondheid te verbeteren en de kwaliteit van het leven te verhogen.
Vroeger werd zo’n staat bereikt door maanden- of jarenlange meditatie. Een inwijding is een versneld proces hiervan, dat in onze tijd toepasselijk is.
Er zijn verschillende graden van inwijding. Ze zijn allen een stap op de weg naar zelfverwezenlijking. Hieronder wordt kort ingegaan op de verschillende graden en hun effect.
De inwijdingen gebeuren bij mij individueel of per 2, niet in grote groep, om de afstemmingen grondig te kunnen doen.
Ik ben reiki Teacher Usui Teate
Komyo Reiki Kai
Gendai Reiki Ho
Usui Shiki Ryoho

De eerste graad

Tijdens de eerste inwijding wordt uw kanaal geopend met 4 afstemmingen (dit gebeurt door een reiki-meester).
De reiki-energie stroomt al vanaf de eerste graad, vanaf de eerste dag. Deze graad is vooral bedoeld om uzelf te behandelen en uw naasten.
Bij deze graad leert u hoe u uzelf reiki kan geven dankzij de zelfbehandeling, waarbij de handen gelegd worden op verschillende plaatsen op het lichaam.
U leert ook het kanaal te onderhouden. Hoe zuiverder dit is, hoe meer energie er kan doorgaan. Dit resulteert in meer reiki die kan stromen tijdens de behandelingen. Dus hoe meer u het doet, hoe gemakkelijker en krachtiger de energie stroomt.
U kan niet alleen reiki geven aan uzelf, maar ook aan uw dier(en), uw plant(en), …
Als u ingewijd bent in de eerste graad, zijn de behandelingen nog via aanraking (weliswaar door kledij, gips, …).
Wat zie je tijdens de 1 ste inwijding:
Tussen de 4 afstemmingen wordt gesproken over reiki: het ontstaan van reiki, de 5 principes van reiki, de juiste houding, de posities voor een behandeling, de zelfbehandeling, de chakra’s, …
Er wordt een cursus meegegeven en een getuigschrift overhandigd.

De tweede graad

De tweede graads-inwijding is het vervolg op de eerste graad. Dit gebeurt als je er klaar voor bent, dit wil zeggen enkele weken of maanden na de eerste graadsinwijding.
Hierbij worden 3 afstemmingen gedaan.
De 3 reiki-symbolen worden gedurende de dag geactiveerd en bestudeerd, en de 3 bijhorende klanken (jumons) worden geoefend. Het eerste symbool werkt op fysiek niveau, het 2 de op de emoties, de 3 de is de brug die toelaat te werken door tijd en ruimte. U krijgt ook de overgangsmeditatie om uw hara te versterken.
U zal kunnen werken met een nog hogere trilling van energie, waardoor u intenser en krachtiger behandelingen zal kunnen geven.
Vanaf deze dag zal u heling kunnen doen door tijd en ruimte. Dus niet alleen afstandsheling, maar ook op situaties in het verleden of in de toekomst werken (trauma’s, operaties, …).

De derde graad

De inwijding gebeurt als de tweede graad goed geïntegreerd is.

De derde graad bestaat uit 2 delen.

  • Het eerste deel wordt het 4 de symbool, het meester-symbool geactiveerd die u verbindt met nog een hoger niveau van bewustzijn. Dit is de sleutel voor het inwijden van andere mensen.
  • In het tweede deel leert u hoe u iemand kan inwijding op de verschillende niveaus van reiki, en bent u reiki-meester. Hierbij worden de 3 symbolen herhaald, en wordt getoond hoe andere mensen in te wijden.

Praktische info reiki inwijdingen

Duur: elke graad gebeurt op 1 dag
Prijs
: eerste graad: 250€ (andere graden op aanvraag) – de inwijdingen gebeuren individueel of soms per 2 personen.
Plaats: bij mij thuis, te Wervik

Contactgegevens (voor een afspraak kan u mij best opbellen):

Adres : Hansbekestraat 62 – B-8940 Wervik

Ter info

  • Wil je genieten van een reiki-sessie, dan is dit ook mogelijk.
  • Vous pouvez visiter mon site francophone pour une voyance, un soin ou un stage en français.
  • Mijn vrouw, Inge Masureel, geeft ook consulten en spirituele cursussen. Als je interesse hebt kan je een kijkje nemen op haar site.