Feedback cursus zuiveringen – basismodule

Ik ben zo blij dat ik de beslissing heb genomen om het weekend Zuivering van huizen en personen te volgen (want ik had wel twijfels en vroeg me af of dit wel iets voor mij zou zijn). Ik had de bagage nog niet van een cursus kaartleggen of pendelen, maar dit bleek niet echt noodzakelijk.
Het voelt alsof ik er nu een hele “EHBO” kit bij heb voor zowel mezelf, mijn huis en bepaalde situaties in mijn leven. Een mens wil hem dagelijks wassen en wekelijks zijn huis proper maken, maar vergeet dat er op energetisch vlak ook zoveel schoon te maken is! Ik voel me ‘sterker’ met deze informatie, een gevoel dat ik mezelf meer kan helpen en niet altijd afhankelijk ben van bepaalde mensen.
De eerste dag was heeeel veel informatie en ‘s avonds was ik heel erg moe. De tweede dag zagen we dan effectief de rituelen die bruikbaar zijn in het dagelijkse leven. Met het gezegend water en zout kun je ook zoveel doen en toepassen in je leven.
De zuivering voor mezelf en mijn huis heb ik nu wel nog niet gedaan, in het begin zal dit waarschijnlijk wel wat tijd nemen, maar ik wil het zeker toepassen!
Nogmaals bedankt voor het zeer leerrijke weekend en zeer lekkere soep 😉