cursus runen runes
runen

Ervaar de mystieke kracht van runen: tweedaagse opleiding in esoterische symboliek

 

Introductie

Duik in de fascinerende wereld van de oude Germaanse symbolen! Deze eeuwenoude tekens, vol mysterie en wijsheid, hebben een grote invloed gehad op spirituele studies sinds het begin van de menselijke beschaving. Deze invloed is vandaag de dag nog steeds sterk aanwezig. Ontdek hun geheimen, leer hun symboliek en hoe je ze kunt toepassen in je dagelijks leven tijdens onze boeiende tweedaagse cursus op 13 en 14 juli 2024 in Wervik.

Het belang van de runen in de huidige samenleving. Wat zijn runen en hun historisch belang

Runen vormen een alfabet dat afkomstig is uit de vroege geschiedenis van Noord-Europa, met name uit de Germaanse en Scandinavische culturen. Deze tekens werden niet alleen gebruikt als letters om in steen, hout en metaal te graveren, maar hadden ook diepe mystieke betekenissen. Velen geloven dat ze in de oudheid werden gebruikt voor divinatie en magie. Anderen menen dat ze mysterieuze krachten bezitten die kunnen worden ontgrendeld door degenen die bereid zijn het pad van esoterische kennis en spirituele ontdekking te volgen.

Het gebruik van runen in de hedendaagse voorspellingen en spiritualiteit

In de moderne samenleving worden deze symbolen nog steeds gebruikt als een belangrijk spiritueel hulpmiddel. Ze worden vaak toegepast bij divinatie en helpen mensen op hun pad naar zelfontwikkeling, verlichting en zelfbewustzijn. Elke rune heeft een unieke betekenis en symboliek die kan helpen bij het oplossen van specifieke vraagstukken in iemands leven. Daarnaast kunnen ze de esoterische kennis en wijsheid onthullen die in hun symbolen is opgesloten.

Wat te verwachten van de 2-daagse runen opleiding

Deze tweedaagse opleiding biedt een uitgebreide ontleding van de oorsprong, betekenis en interpretaties van de diverse tekens. Deelnemers krijgen de kans om zich te verdiepen in het begrijpen van deze oude symbolen en hoe ze te lezen. Ze leren ook hoe deze tekens te gebruiken in hun spirituele praktijk, waarbij ze dienen als hulpmiddel om inzicht en antwoorden te krijgen op levensvragen.
Er wordt geoefend met runenstenen die geworpen worden op een runenbord, dat extra dimensies en informatie geeft over de situatie.

Voordelen van de opleiding

Als je interesse hebt in spiritualiteit, esoterie, of als je simpelweg meer wilt weten over deze fascinerende en historische symbolen, dan is deze cursus iets voor jou. De geleerde vaardigheden zullen niet alleen je spirituele groei en zelfontdekking bevorderen, maar ook bruikbaar zijn in je dagelijkse leven. De cursus zal je een tool geven om dieper na te denken over je bestaan, spiritualiteit en plaats in de wereld.

Praktische informatie

De opleiding vindt plaats op 13 en 14 juli 2024, van 9u30 tot ca. 17u in Wervik.
Een locatie die niet alleen gemakkelijk bereikbaar is, maar ook een rustige en serene omgeving biedt, perfect voor concentratie en ongestoorde studie.

Aanmelden voor de opleiding

Een dergelijke unieke kans is niet te missen. Registreer je snel want plaatsen zijn beperkt. Neem contact met ons op via info.defakkel@gmail.com of 0486/323943 ( Dominique Delaunoy) .
Bezoek onze website https://defakkel-latorche.be/cursus-runen/ voor meer informatie en om je aan te melden.

Conclusie: een unieke kans om de mystieke en spirituele wereld van runen te ontdekken

Benut deze unieke kans om de diepgaande en inspirerende wereld van oude Germaanse symbolen te verkennen. Wacht niet langer. Schrijf je in voor onze tweedaagse opleiding over symboliek en esoterie en ervaar een transformerende reis, geleid door de intrigerende en mystieke krachten van de tekens. Ontdek hun betekenisvolle symboliek en leer hoe ze je kunnen leiden in je persoonlijke en spirituele groei. Deze opleiding biedt een unieke gelegenheid om dieper inzicht te krijgen in eeuwenoude kennis en om vaardigheden te ontwikkelen die je kunnen helpen bij zelfontplooiing en spirituele verrijking.


cursus


stage en français


de leraar