Wie ben ik

Als kind was ik al heel gevoelig voor indrukken en gevoelens, maar ik dacht dat iedereen zo was.

Mijn eerste partner heeft mij tot schade en schande geleerd hoe ik in mijn kracht moest/kon komen. Door een ingrijpend bewustwordingsproces begon ik op te komen voor mezelf, mijn intuïtie te volgen en bewust te kiezen voor mezelf en mijn vrijheid.

Toen ik later Dominique leerde kennen, in 1998, kwam mijn spirituele evolutie in een stroomversnelling. We volgden samen allerlei esoterische cursussen en gaven consulten kaartleggen thuis en op beurzen.

Maar hoe meer ik spiritueel bezig was, hoe meer ik met mezelf in verwarring was. Ondertussen was ik mama geworden van een zoon, waardoor mijn prioriteiten verlegd werden en ik niet meer naar buiten kwam met mijn spiritualiteit. Het was tijd om met mezelf in het reine te komen, in plaats van de speelbal te zijn van mijn emoties en energieën. Ik wou weten waarom we al die gevoelens hebben, en als ze zo duidelijk aanwezig zijn, moeten we er ook iets kunnen mee doen. Maar wat ? En hoe ? Niemand kon mij hierop antwoord geven. Gelukkig lees ik graag, en heb ik dus veel boeken verslonden en meer en meer mijn weg gevonden omtrent mijn verwarringen en gevoelens. Ik zocht naar oplossingen, naar mogelijkheden die effectief waren, naar eenvoudige methodes.
Ondertussen werd ik ook geconfronteerd met mijn energie, een burn-out leerde mij dat ik mijn energie verkeerd aanwendde. Dus ook daar ging ik op zoek naar methodes om mij niet alleen te richten tot de Hogere energieën, maar ik besefte dat ik hier op Aarde leef, en mij dus ook wel degelijk moest connecteren met de Aarde en de Aardse energieën. En ook deze boeiende zoektocht heeft mij heel wat inzichten gebracht.

Ondertussen merk ik in mijn praktijk dat veel mensen hoog sensitief zijn (HSP-ers), wat ik dus ook ben, maar toen helemaal niet wist. En nu ben ik in een fase gekomen waarbij ik mensen niet alleen individueel wens te ondersteunen, maar ook via cursussen wens te delen wat ik in die 15 jaren geleerd heb. Samenbrengen wat ik in al die jaren verzameld, en toegepast heb. Want zelfs nu leren ze nog niet op school hoe om te gaan met gevoelens en met hun energie !

Contactgegevens

Adres : Hansbekestraat 62 - B-8940 Wervik

Telefoon : 056/31.47.01
Gsm : 0485/74 84 76


e-mail: info.defakkel@gmail.com

Voor een afspraak kan je mij bellen of meer inlichtingen klik op volgende link: CONTACT

 

Helderziendheid Bachbloesems