EFT emotionele bevrijding technieken Onverwerkte emoties Eigenwaarde zelfbeeld Angsten fobie Depressie vliegangst Emotional Freedom Technique">

COACHING

WAT IS COACHING

Bij coachen wordt je persoonlijke begeleid en ondersteund tijdens een proces waarbij je verandering wenst in je leven (op bepaalde gebieden of in het algemeen), waarbij je je verder wil ontwikkelen. Het helpt je bepaalde gedrags- en denkpatronen en thema's te herkennen, en te transformeren.

WAT KAN HET DOEN

Het is niet de bedoeling jouw verantwoordelijkheden over te nemen, maar via inzichten en inspiratie jou (terug) de kracht en het enthousiasme te geven om je leven in handen te nemen. Je zelfvertrouwen en zelfkennis te vergroten zodat je zelfbewust(er) kan zijn. Nieuwe perspectieven bieden, een bredere en/of andere kijk op de situatie aanreiken, leren omgaan met hindernissen of steeds weerkerende thema's, de druk van veranderingen weer de baas kunnen zijn,...

WELKE TECHNIEKEN GEBRUIK IK

Om oude en/of heftige emoties te verzachten pas ik EFT (Emotional Freedom Technique) toe, of soms maak ik gebruik van geleide visualisaties,
Andere keren pas ik specifieke methodes toe om beperkende en belemmerende banden (met personen of situaties) te verbreken.
Indien nodig blijkt maak ik gebruik van F.E.E.T. (Fysio Emotionele en Energetische Therapie) om de basis, de kwaliteiten te bekrachtigen.
Soms blijkt ThetaHealing meer van toepassing te zijn, waarbij bepaalde kernovertuigingen worden gedeprogrammeerd, en ondersteunende gedachten/overtuigingen worden geïnstalleerd.
Als het passend is wordt ook soms healing (reiki of esoterische heling) gebruikt om het (energetisch) lichaam weer op te laden of in harmonie te brengen.

Tijdens de gesprekken laat ik mij leiden door wat ik doorkrijg van mijn gidsen en begeleiders om inzichten te geven in je situatie en oefeningen mee te geven die je kan toepassen thuis.

Er is geen kant-en-klare methode voor het coachen, elke behandeling en elke situatie is individueel en er wordt gebruikt wat op dat moment geschikt is voor jouw evolutie, jouw vooruitgang.

BEHANDELING

Coach: Inge Masureel
Duur: Er wordt gewerkt in sessies van 1 tot anderhalf uur.
Prijs: 55€ / sessie

CONTACT

Voor een afspraak kan u mij opbellen, of voor meer inlichtingen klik op volgende link: CONTACT

Telefoon : 056/31.47.01
Gsm : 0485/74 84 76
e-mail: info.defakkel@gmail.com

Adres :
Hansbekestraat 62 - B-8940 Wervik

 

Helderziendheid Bachbloesems