LAAT U MEEVOEREN DOOR DE TRILLINGEN VAN DE STEMVORKEN

Waarom werken met stemvorken ?

Elke stemvork heeft een specifieke frequentie waarop ze trilt. Alles is energie, ons lichaam dus ook, en energie is trilling. Elk orgaan, elke klier, alles in en rond ons lichaam trilt op een bepaalde frequentie. Door stress, onverwerkte situaties, schokkende gebeurtenissen, angst raken ze verstoord en trillen ze op een andere, ontregelde frequentie. Dit kan zich uiten in vermoeidheid, klachten, pijnen, ziekte, Door de gepaste stemvork(en) op of juist boven specifieke punten -chakra's- op het lichaam te houden, worden zones, organen, klieren,... terug afgestemd op een zuivere, gezonde trilling, en geharmoniseerd.

Hoe werkt het ?

Tijdens de behandeling wordt de verschillende lagen van het energieveld terug in evenwicht gebracht via klankheling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een set van 17 stemvorken. Deze set stemvorken is niet afgestemd op de muzikale toonladder, maar op de waarden van de omwenteling van planeten. Ze werken dus niet alleen op ons fysiek lichaam, maar ook op energiebanen, en via de poorten van energie -chakra's- ook op onze niet-zichtbare, subtiele lichamen. Ze zijn afgestemd op het optimaal functioneren van al onze lichamen en hun functies.

Wat doet het ?

Door het lichaam weer in contact te brengen met gezonde, zuivere trillingen kan het weer in balans komen. Je bent weer afgestemd en voelt je als één na de behandeling. Het ganse lichaam en ons energieveld trillen weer optimaal waardoor de energie beter doorstroomt. Deze behandeling geeft een diepe rust en vredig gevoel. Het is helend, deugddoend en heel relaxerend.

Voorbereiding

Tijdens de behandeling wordt niet alleen geharmoniseerd via stemvorken, eerst wordt het lichaam gescand, uitgemeten en voorbereid.

De aura wordt volledig hersteld van accumulatie van energie, de energetische cystevorming wordt verwijderd. De energielekken worden hersteld. Er wordt gecontroleerd of er indringing is van entiteiten of andere parasieten. Oude littekens op auravlak worden ook verwijderd.
Dit wordt uitgevoerd via een speciaal afgestemde pendel en kristal.

Behandeling

De behandeling gebeurt met lichte kledij aan, want de trillingen van de stemvorken gaat door de kledij heen.

Duur van de behandeling: 1u

Prijs: 70€

Voor een afspraak of meer inlichtingen klik op volgende link: CONTACT

Telefoon : 0032 (0)56/31.47.01
Gsm : 0032 (0)486/32.39.43
 
e-mail: info.defakkel@gmail.com
Adres :
Delaunoy Dominique
Hansbekestraat 62
B-8940 Wervik

Helderziendheid Bachbloesems