WORKSHOP JIN SHIN JYUTSU: zelf help boek II

Inschrijving: klik hier

Jin Shin Jyutsu is een Japanse harmoniseringstechniek, die meer dan duizend jaar geleden gebruikt werd, en door mondelinge overdracht tijdelijk verloren is gegaan. De methode werd in het begin van de 19 de eeuw -in dezelfde periode als Reiki- herontdekt door Jiro Murai.

Jin Shin Jyutsu werkt vanuit 26 “veiligheids”energiezones verspreid over het lichaam. Als een of meerdere van deze energetische sloten geblokkeerd is, kunnen hierdoor belangrijke stagnaties ontstaan in de energiestroom. De aanraking van die zones (door kledij heen) heeft een 4-dimensioneel aspect: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Deze zachte behandelmethode is heel eenvoudig: enkel door aanraking van de veiligheidszones worden de sloten geopend. Deze toepassing brengt evenwicht in het energiesysteem van het lichaam, bevordert de gezondheid en versterkt de eigen zelf-genezingskracht. Door deze methode toe te passen wordt je opnieuw (of nogmaals) bewust van de innerlijke wijsheid van je lichaam en leer je de boodschap te verstaan en te gebruiken om de balans weer terug te vinden.

Jin Shin Jyutsu vereist geen initiatie en kan op iedereen toegepast worden. Het is een eenvoudige en krachtige methode voor zij die stress of gezondheidsproblemen hebben. De kunst kan ook regelmatig aangewend worden om dagelijkse stress en klachten te verminderen.

Het is een aanvulling voor mensen die Reiki uitoefenen, om inzicht te hebben op de effecten van de handposities tijdens de behandeling (op zichzelf of op anderen).

Er is geen bepaalde volgorde om de boeken te volgen. Ze behandelen elk aparte thema's.

In deze workshop leer je de 26 “veiligheids”energiesloten ontdekken en aanvoelen, en wordt het effect ervan op het lichaam uitgelegd. Bij iedereen worden de 26 zones opengemaakt zodat je die kan situeren en beleven op je lichaam. Je leert ook het verband tussen micro- en macro-cosmos begrijpen, de relatie tussen de vingers en de organen, en verder ook welke zone ideaal is om te werken aan specifieke ongemakken of projecten (bv. koorts, hoofdpijn, buikpijn, …) voor jezelf of op anderen.

Docent : Dominique Delaunoy

Data : weekend: momenteel niet ingepland

Plaats : Hansbekestraat 62, 8940 Wervik
........... ...........
U kan deze workshop ook organiseren. Vanaf 5 personen geef ik de cursus op verplaatsing.

Tijdstip : van 9u30 tot 17u

Mee te brengen :
schrijfgerei (kleuren) + papier
(lunchpakket of in de omgeving uit eten)

Prijs :
210 euro/workshop
170 euro/workshop voor herhalers

Inschrijven bij:
Dominique Delaunoy
Hansbekestraat 62 -8940 Wervik
Tel. 056/31.47.01 – 0486/32.39.43
e-mail: info.defakkel@gmail.com

Inschrijving:

Wilt u zich inschrijven voor de cursus zelf help boek II, vul dan onderstaande velden in.

(* = verplicht in te vullen)

Naam:*
Voornaam:*
Leeftijd:*
Geslacht:*
E-mail:*
Adres:*
Postnummer:*
Stad:*
Tel/Gsm:*

 

 

 

 

 

 

 

Opmerkingen

 

Helderziendheid Bachbloesems

 

TERUG