De pentakels van abt Julio

Wat is een pentakel

Het gebruik van een pentakel of talisman is heel oud en universeel.
Het is een voorwerp dat negatieve krachten afweert en positieve krachten versterkt.
Een pentakel beschermt de drager tegen onheil, vervloeking, gevaar en andere tegenslagen of kan anderzijds geluk, gezondheid, rijkdom, succes e.d. versterken.
Het pentakel wordt bij zich gedragen, om de hals gehangen, soms aan kleding vastgemaakt of op plaatsen aangebracht die extra bescherming nodig hebben.

Wie was Abt Julio

Abt Julio was een genezer-priester die in de vorige eeuw (1844-1912) leefde. Hij stichtte de onafhankelijke katholieke kerk in Frankrijk, nadat hij zich realiseerde dat de kerk van Rome corrupt was. Hij stond bekend om zijn exorcisme en vele genezingen.

Pentakel van Abt Julio

Voor deze pentakels wordt perkament gebruikt. De pentakels van Julio worden gecodeerd door occulte afbeeldingen of symbolen met bijzondere eigenschappen voor specifieke situaties (zoals afbeeldingen uit de Heilige Schriften).

Een pentakel bevat niet alleen een afbeelding of symbool maar ook een gebed of spreuk, die zowel op de drager én als op het bepaald doel afgestemd is. Daarom is elke talisman persoonlijk!

Een pentakel van abt Julio is een object van bescherming op alle gebieden, maar dient ook als een katalysator voor het gebed. Er is een ontvangantenne waardoor, indien nodig, een zegen, bescherming of aanroep herhaald wordt.

Wanneer te gebruiken

Het dragen van een pentakel helpt ons en beschermt ons tegen externe invloeden zoals: zwarte magie, aanvallen van astrale krachten, demonische energie, entiteiten en emotionele probleem zoals het einde van een relatie, ernstige depressie, enz.

In geen geval zullen de pentakels gebruikt worden om iemand tegen zijn wil te beïnvloeden.

Toepassingen

Overvloed, verslaving, help bij liefde (troost), liefde (nieuw), liefde (bescherming), dieren (vee), dieren (gezelschap), hulp, wonden (heling), keuzes, handel, ontdekking, depressie, werkgelegenheid, kinderen, (verborgen) vijanden, (bekende) vijanden, epilepsie, exorcisme, vruchtbaarheid (persoon), vruchtbaarheid (Aarde - velden), zwangerschap, verbetering gezondheid (zenuwziektes, huid, psyche, ogen), oorlog, inspiratie, geschil, kwaad (alles verslaan) vergeving, zuivering, gevangenis, proces, bescherming, succes, slaap, verleiding, noodsituatie, wensen (realisatie), reizen

Keuze van het geschikt pentakel

Als je een pentakel wil laten maken wordt er nagegaan voor welk doel die moet gaan dienen. Dan stem ik mij af op jou, bestudeer en pendel uit welk pentakel van Abt Julio meest geschikt is, en welk gebed erbij past. Eenmaal dit vastgesteld is teken (en kleur) ik dit symbool op het perkament en schrijf het gebed op de rugzijde (geen kopies dus, enkel met de hand getekende en handgeschreven pentakels omdat die een veel diepere werking hebben dan een kopie).

Daarna wordt deze gezegend, ingewijd, geactiveerd en op jou afgestemd.

U kunt een pentakel op 2 verschillende manieren kiezen

- Door een gepersonaliseerde studie volgens de reële behoefte van de persoon (deze studie wordt door mij uitgevoerd zoals hierboven beschreven).
- Voor een specifieke behoefte van de persoon die aanvraagt (zie 'toepassingen' hierboven).

Info

Prijs gepersonaliseerd pentakel laten maken door mij : 55€ (verzendkosten in België: 5€)
Het pentakel wordt opgestuurd na ontvangst betaling.

CURSUS

Hierin wordt de geschiedenis en de omstandigheden waarin deze pentakels ontstaan zijn uitgelegd. De betekenis en toepassing van elk pentakel wordt overlopen met wat geschiedkundige uitleg erbij. Ook de verschillende gebeden worden doorgenomen. De activatie, met de nodige rituelen, wordt besproken. En je maakt je eigen pentakel op het einde van de workshop.

Datums: 6 lessen: 27 nov + 4 dec + 11 dec + 18 dec + 8 jan. + 15 jan. '20

Tijdstip: 19u30 - 21u30

Plaats: Koningslaan 91 - 8300 Knokke

Prijs: 250€ (het materiaal om het pentakel te maken wordt ter beschikking gesteld)

Mee te brengen: schrijfgerei.

Voorbeelden van pentakels : klik hier

Inlichtingen:

Dominique Delaunoy
Tel. 056/31.47.01 ~ 0486/32.39.43
e-mail: info.defakkel@gmail.com

Bestelling pentakel of inschrijving cursus:

Indien u een pentakel wenst te bestellen, vul dan onderstaande vakjes in.
(* = verplicht in te vullen )

Naam:*
Voornaam:*
Leeftijd:*
Geslacht:*
E-mail:*
Adres:*
Postnummer:*
Stad:*
Tel/Gsm:*

 

 

 

 

 

 

 

Opmerking: Vermeld in enkele zinnen uw motivatie of doel voor het gebruik van een pentakel (bij bestelling van een pentakel) of geef de datums op waarop u de cursus wil volgen.