HELDERVOELEND WAARNEMEN

Inschrijving workshop: klik hier

Heldervoelend waarnemen : een buitenzintuiglijk potentieel binnen het bereik van iedereen

Via heldervoelende waarnemingen kunnen we de onzichtbare wereld onderzoeken, daarvoor gebruiken we ons zesde zintuig, dat iedereen heeft.

Wij kunnen de energie en trillingen van voedsel, objecten, mineralen, water, levende wezens, plaatsen, enz. test en meten.

Het laat ons ook toe ons volledig potentieel te benutten, te begrijpen hoe we bepaalde informatie kunnen verkrijgen of hoe we kunnen communiceren met onzichtbare aanwezigheden.

Deze gave is heel interessant, is voor iedereen toegankelijk en laat ons toe om onze multidimensionale omgeving beter te begrijpen.

Sommigen van ons hebben aangeboren capaciteiten voor het gebruik van het heldervoelend waarnemen en kunnen er heel snel mee omgaan, anderen vinden de mogelijkheid tot het verkrijgen van deze vaardigheden in deze workshop.

 

Wat is heldervoelend waarnemen?

Heldervoelend waarnemen is onderdeel van de vele subtiele mogelijkheden die mensen hebben, zoals helderziendheid, helderhorendheid, helderruiken, helderweten, heldersmaken, de derde oog, magnetisme, en vele andere.

Heldervoelend waarnemen is gewoon het feit etherisch aanwezige energie te kunnen voelen door aanraking, en deze te controleren via onze verschillende vlakken (verticaal en horizontaal).

Wij kunnen ook het etherische lichaam van onzichtbare aanwezigheden (natuurwezens, engelachtige wezens, enz.) aanraken en meten. Het is een alternatieve, meer toegankelijke en meer directe oplossing om te communiceren met de prachtige onzichtbare aanwezigheden, dan telepathie of channeling.

De natuur, onze Moeder Aarde, verwelkomt duizenden wezens die in verschillende dimensies leven en net als mensen hebben ze ook hun persoonlijkheid, maar meestal zijn ze zijn prachtig en zeer respectvol in omgang met andere wezens.

 

Wat kan worden gedaan met heldervoelende waarnemingen?

Het heldervoelend waarnemen opent oneindige veel mogelijkheden, het laat ons toe de onzichtbare wereld te ontdekken en laat ons nog meer bewust zijn van onze plaats in het heelal.

De mogelijkheden zijn zeer breed: meten van de vibrerende energie van voedsel, water, de woning, plaatsen, mensen, het detecteren van parasieten, blokkades, karma's enz.

We leren communiceren met onzichtbare aanwezigheden; onze beschermengel; het helpt ons onszelf beter te leren kennen, meer dan alleen ons fysieke lichaam; en we kunnen verder gaan met ons persoonlijke ontwikkeling als mens.

Onze wereld is veel prachtiger en magischer dan we denken en als wij de echte rol ontdekken die wij er in kunnen spelen, wordt het leven rijker en spannender.

 

Praktische info

Docent: Dominique Delaunoy

Datums : basiscursus: weekend: 13 & 14 juli 2019

Tijdstip: van 9u30 tot ca. 17u

Adres: Hansbekestraat 62 - 8940 Wervik

Prijs : 2-daagse basisworkshop: 210€ (cursus inbegrepen) - cash te betalen bij aanvang van de 2-daagse

Prijzen inclusief : cursus, versnaperingen, thee, koffie, water. (Lunch niet inbegrepen.)

Inschrijven :
Dominique Delaunoy
Tel 056/31.47.01 0486/32.39.43
e-mail: info.defakkel@gmail.com

Inschrijving:

Wilt u zich inschrijven voor de cursus HELDERVOELEND WAARNEMEN, vul dan de volgende velden in.
Vergeet niet bij opmerkingen de plaats in te vullen waar je de cursus wenst te volgen !

(* = verplicht in te vullen)

Naam:*
Voornaam:*
Leeftijd:*
Geslacht:*
E-mail:*
Adres:*
Postnummer:*
Stad:*
Tel/Gsm:*

 

 

 

 

 

 

 

Opmerkingen:

 

Helderziendheid Bachbloesems

 

TERUG